Novým CEO JRD Group se stane Jan Sadil

Novým CEO JRD Group se stane Jan Sadil

CEO JRD Group se od února 2023 stane Jan Sadil. Jan Sadil působil řadu let na vrcholových pozicích v bankovnictví, byl dlouholetým generálním ředitelem Hypoteční banky a členem představenstva jedné z největších českých bank, ČSOB. JRD GROUP zastřešuje skupinu firem, které se zabývají udržitelnými obory. Do jejího portfolia patří například udržitelný development, obnovitelné zdroje energie či ekologické nakládání s odpadem. Zakladatelem a majitelem JRD Group je Jan Řežáb.

„Jan Sadil je výraznou osobností českého byznysu s jedinečnými zkušenostmi. Jsem velmi rád, že přijal naši nabídku a věřím, že se JRD Group bude pod jeho vedením ještě úspěšněji rozvíjet,“ uvedl Jan Řežáb, zakladatel a majitel JRD Group.

„Propojení udržitelného stavebnictví, obnovitelných energií a environmentálně šetrného zpracování odpadů je směr, který má velký potenciál do budoucna i významný celospolečenský přínos. Ohleduplnost k životnímu prostředí je aktuálně důležitější, než kdykoliv předtím a jsem velmi rád, že se stanu součástí firmy, která bere udržitelnost opravdu vážně,“ komentuje své jmenování Jan Sadil a dodává: „JRD Group, resp. Jana Řežába vnímám jako zakladatele a průkopníka udržitelného developmentu, jeho aktivity dlouhodobě sleduji a těším se, že společně posuneme nejen skupinu JRD, ale i všechny obory, kterými se JRD zabývá, ještě o kus dále.“

Profesní život Jana Sadila je z velké části spjatý s financemi a bankovnictvím, původním vzděláním je však stavař. V bankovním sektoru se pohybuje od roku 1995. Třináct let byl předsedou představenstva a generálním ředitelem Hypoteční banky a od roku 2017 působil v představenstvu ČSOB, kde byl zodpovědný za oblast retailu. Aktivně působí také v dozorčích radách Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí a Centra Paraple. Od února 2023 bude působit na pozici CEO JRD Group.

Zdroj informací

JRD Group a NejBusiness.cz

Datum

16. listopadu 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2429 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál