Do Air Bank přichází Petr Žabža, jako vedoucí nového oddělení Investice pomůže bance rozšířit služby pro investory

Do Air Bank přichází Petr Žabža, jako vedoucí nového oddělení Investice pomůže bance rozšířit služby pro investory

Role vedoucího nově vytvořeného oddělení Investice Air Bank se v listopadu ujímá Petr Žabža. V bance bude mít na starosti rozvoj a digitalizaci služeb pro investory, na které se banka chce ještě výrazněji zaměřit. Air Bank do budoucna plánuje svým klientům nabídnout například možnost individuálního investování do akcií.

Petr Žabža (47) se v oblasti investic a digitálních finančních služeb pohybuje po celou svou profesní dráhu. Do Air Bank přechází z fintechového startupu Finax, zaměřeného na online investování, kde jako manažer české pobočky budoval jeho pozici na tuzemském trhu. Předtím působil v mBank, kde vedl tým pro aktivaci a akvizici klientů. Zastával také pozice ředitele investičních a spořicích produktů v ING Bank nebo vedoucího online distribuce investičních, pojistných a finančních služeb ČSOB. Za vedení online prodeje, ale také za marketing a komunikaci byl jako ředitel zodpovědný také ve společnosti Patria Finance.

Petr Žabža studoval obor finance na Fakultě financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze a také andragogiku se zaměřením na personální management na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Ve volném čase se rád věnuje rodině, fotografování a svým dvěma chrtům.

Zdroj informací

Air Bank a.s. a NejBusiness.cz

Datum

14. listopadu 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.174 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál