Karel Složil přebírá vedení platformy Dáme market. Šéfovat bude i slovenskému Panda marketu

Karel Složil přebírá vedení platformy Dáme market. Šéfovat bude i slovenskému Panda marketu

Na pozici nového ředitele Dáme market v říjnu nastoupil Karel Složil. Do společnosti Dáme jídlo přichází z konkurenční platformy Bolt. Na starost bude mít i řízení, rozvoj a výkon sesterské platformy Panda market na Slovensku. Složil se chce zaměřit zejména na obohacení sortimentu o atraktivní produkty (např. lokální nebo farmářské produkty, či bio výrobky), nastavení udržitelné cenové politiky zajímavé pro zákazníka a celkové posílení značek Dáme market a Panda market, zejména (ale ne výlučně) mimo obě hlavní města. V čele Dáme market nahradí Mikolaje Komorowského, který se bude nově starat čistě o provozní záležitosti.

Před svým nástupem do Dáme jídlo sbíral Složil zkušenosti v konzultačních společnostech, ale i jako projektový manažer na volné noze. Ve společnosti EY z pozice seniorního konzultanta zajišťoval strategii a implementaci digitálních řešení pro firmy z odvětví e-commerce, maloobchodu, ale i z automobilového průmyslu. Od října 2021 se Karel Složil staral v pozici country managera o spuštění a následně i fungování platformy Bolt Market.

“Karel má za sebou nespočet zajímavých projektů z oblasti e-commerce a retailu. Jsem nesmírně rád, že se nám do týmu podařilo získat tak schopnou a zkušenou posilu. Věřím, že nám Karel pomůže posunout naši službu Dáme market na další úroveň,” říká k nástupu nového šéfa Dáme marketu Filip Fingl, CEO společnosti Dáme jídlo.

“Dáme market má podle mě zářnou budoucnost a hezky vydlážděnou cestu k úspěchu, na které se tu pracovalo předchozí téměř dva roky. Je mi ctí, že na tuhle cestu můžu nyní naskočit, jak s týmem Dáme market v Praze, tak Panda market v Bratislavě. Díky svým předchozím zkušenostem vím, co obnáší práce v tomto segmentu a jak náročný a rychlý může být provoz quick-commerce platformy. Díky předešlému roku s podobnou službou mám představu o tom, jak to dělat, ale taky, jak to nedělat. Přicházím proto do Dáme jídlo s jasnou vizí a chci se zaměřit zejména na to, aby se Dáme market a Panda market staly běžnou součástí životů spotřebitelů u nás i na Slovensku ,” říká Karel Složil.

Společnost Dáme jídlo je největší česká platforma specializující se na rozvoz jídla a spotřebního zboží. Od roku 2014 je součástí společnosti Delivery Hero, celosvětově největšího hráče na trhu food delivery a quick commerce. V současné době spolupracuje s téměř 7 000 partnery ve 170 městech České republiky. V červenci tohoto roku navíc společnost spustila novou službu Dáme rozvoz. Ta si klade za cíl doručit zákazníkům téměř jakékoliv zboží z lokálních podniků velmi rychle (ideálně do 30 minut). Službu hodlá společnost spustit postupně ve více než 100 městech ČR.

Zdroj informací

Dáme jídlo a NejBusiness.cz

Datum

3. listopadu 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.6302 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál