Novým provozním ředitelem Acomware je Dušan Smoljak

Novým provozním ředitelem Acomware je Dušan Smoljak

Novým COO marketingové agentury Acomware se stal Dušan Smoljak, který doposud v agentuře působil jako šéf konzultačního oddělení.

V nové roli nahradí Ondřeje Smékala, který se nyní bude v pozici Chief Business Officera orientovat především na další rozvoj v oblasti mediálního nákupu, a to včetně televize a OOH formátů. V agentuře Dušan Smoljak působí přes tři roky, začal zde na pozici Performance Team Leadera a následně se posunul do role Head of Consulting, kde měl na starosti vedení celého týmu konzultantů a klientských projektů.

„Acomware v posledních dvou letech dynamicky roste, a to nejen v našich původně hlavních službách, kterými jsou performance marketing nebo e-mailing. Velkým motorem růstu je i kreativní agentura Blueglue a divize zákaznické retence a dat. Proto jsem rád, že jednu z nejdůležitějších pozic ve firmě obsadí právě Dušan, který má silný tah na branku, zodpovědný přístup k práci a také obrovské know-how v oblasti digitálního marketingu. A jsem velmi rád, že se opět ukázalo, že Acomware je firma, kde se člověk se zápalem může v poměrně krátké době dostat z běžné pozice až do nejužšího vedení firmy,“ říká David Vurma, CEO Acomware.

Ve své nové pozici se bude Smoljak soustředit především na řízení společnosti z pohledu denního fungování jednotlivých oddělení a dalšího rozvoje služeb pro klienty v oblasti digitálního marketingu.

„Acomware již několik let není jen o oblasti e-commerce. Našimi klienty jsou dnes i významné společnosti z telco, energo či finančního sektoru. Dušan nás jasně přesvědčil o tom, že jeho schopnost budovat zázemí pro komplexní projekty s časovou dotací v řádu stovek hodin měsíčně je přesně to, co Acomware potřebuje,“ dodává Roman Oravec, jednatel a CFO Acomware.

„Pozice provozního ředitele pro mě bude velkou výzvou. Těším se, až se pustím do rozvoje jednotlivých produktových oddělení. Mám v plánu celou řadu inovací produktů a také další zkvalitňování našich služeb. Zároveň již nyní pracujeme na spoustě nových zajímavých projektů,“ říká Dušan Smoljak, nový COO Acomware.

Smoljak v minulosti působil jako Project Manager v agentuře Marketup či v marketingu Plzeňského Prazdroje. Přednáší rovněž na konferencích a vede semináře o online marketingu. Je člen představenstva ADMEZ a zasedá v porotě oborových soutěží.

Zdroj informací

Acomware a NejBusiness.cz

Datum

24. října 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1807 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál