Pipedrive oznamuje tři nové výkonné ředitele v oblasti marketingu a prodeje

Pipedrive oznamuje tři nové výkonné ředitele v oblasti marketingu a prodeje

Estonský scale-up Pipedrive, který vyvinul prodejní CRM platformu pro malé podniky, oznámil jmenování Seana Everse do funkce viceprezidenta prodeje, Jamese Stokera do funkce viceprezidenta marketingové strategie a Heniho Hazbaye jako viceprezidenta marketingu generování poptávky. Tito zkušení lídři v oblasti prodeje a marketingu mají v Pipedrive za úkol podpořit perspektivní růstovou trajektorii společnosti.

„Jsme rádi, že můžeme v našem týmu přivítat Seana, Jamese a Heniho zrovna teď, kdy Pipedrive prochází obdobím výjimečného růstu. Malé podniky po celém světě si začínají mnohem více uvědomovat, jak významná jsou zákaznická data a vztahy pro jejich dlouhodobý růst. V souvislosti s naším neustálým škálováním investujeme v Pipedrive do rozšiřování prodejních a marketingových oddělení a věříme, že noví kolegové budou nedílnou součástí našeho ekosystému a pomohou Pipedrive dále růst,“ říká Dominic Allon, CEO Pipedrive.

Sean Evers přichází do Pipedrive s téměř dvacetiletými prodejními zkušenostmi. Pracoval pro společnosti Funding Circle UK, kde zastával funkci vedoucího globálního prodeje, Fluidly a Sage na pozici viceprezidenta prodeje či v Pitney Bowes a Spicerhaart jako ředitel prodejních operací. V Pipedrive je zodpovědný za tvorbu prodejních plánů a strategií, organizaci a řízení prodejních operací a vedení prodejních týmů.

Pipedrive posiluje i v marketingu

James Stoker se stal vedoucím marketingového oddělení a oddělení značky, produktové nabídky a cenotvorby. Získal více než 20 let zkušeností s globálními značkami a marketingem v odvětvích technologií, médií, telekomunikací a finančních služeb. Konkrétně pracoval s významnými značkami Sky, T-Mobile a Orange, kde zastával funkci viceprezidenta marketingu pro Evropu. Stoker přichází ze společnosti Lloyds Banking Group, kde byl zodpovědný za řízení značek největší domácí bankovní skupiny ve Velké Británii.

Heni Hazbay přichází do Pipedrive ze společnosti Vodafone, kde působil jako globální vedoucí digitálního marketingu a prodeje a byl zodpovědný za strategii a realizaci komerčních digitálních programů a e-commerce. Před nástupem do Vodafonu pracoval na podobných marketingových pozicích ve společnostech Microsoft, Google či YouTube. Hazbayovou specializací je digitální transformace společností pomocí technologií a dat.

Zdroj informací

Pipedrive a NejBusiness.cz

Datum

19. října 2022

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2928 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál