Novou divizi Produkty a inovace Air Bank vede Jiří Suchý

Novou divizi Produkty a inovace Air Bank vede Jiří Suchý

Ředitelem nově vytvořené divize Produkty a inovace Air Bank se 1. října 2022 stal dosavadní vedoucí oddělení Digitální bankovnictví Jiří Suchý. V rámci vedení divize se bude soustředit na produktový vývoj nových i stávajících služeb banky a jejich digitální obslužnost.

Jiří Suchý (40) působí v Air Bank už čtvrtým rokem a dosud v ní vedl tým věnující se rozvoji digitálních kanálů, tedy internetového a mobilního bankovnictví (aplikace My Air). Ve své nové roli ředitele divize Produkty a inovace bude mít na starosti vedení produktových týmů pro celé portfolio služeb banky, od účtů a platebních karet přes půjčky a hypotéky až po investice nebo pojištění. Zaměří se tak především na jejich rozvoj a také na vytváření nových služeb v rámci digitálního bankovnictví.

Jiří Suchý vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Před svým příchodem do Air Bank získával zkušenosti v médiích a telekomunikacích, ale také jako podnikatel a konzultant se specializací na digitální marketing a strategii, e-commerce a uživatelskou zkušenost (UX). Ve volném čase rád vyráží do přírody, zejména do hor. Je také milovníkem vážné hudby, umění a fotografie.

Zdroj informací

Air Bank a NejBusiness.cz

Datum

14. října 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3041 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál