Martin Ducháč posiluje oddělení pronájmu kancelářských prostor společnosti Savills

Martin Ducháč posiluje oddělení pronájmu kancelářských prostor společnosti Savills

Do pražské pobočky mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastoupil 1. října 2022 Martin Ducháč na pozici Senior Office Consultant – Landlord Representation v rámci oddělení pronájmu kancelářských prostor, kde bude pracovat v týmu Pavla Nováka, vedoucího tohoto oddělení.

Martin přichází do Savills ze společnosti Knight Frank, kde působil jako Senior Consultant v oddělení Occupier Strategy and Solutions. Od roku 2014 se zde podílel na řadě projektů jak pro komerční společnosti, tak instituce ze státního sektoru. Jeho zkušenosti zahrnují zastupování nájemců i pronajímatelů kancelářských budov v rámci Prahy. Zabýval se zajišťováním nových pronájmů, ale i vyjednáváním podmínek při renegociacích stávajících smluv.

V Savills Martin naváže na tyto služby a bude se věnovat především zastupování pronajímatelů z exkluzivního portfolia společnosti.

Pavel Novák, vedoucí oddělení pronájmu kancelářských prostor, Savills ČR a SR, říká: “Jsem velmi rád, že budeme s Martinem po určité době opět jeden tým. Martin je skvělý odborník i obchodník, který se po 8 letech kariéry bude dále specializovat do většího detailu v rámci obsazování budov, které nám svěří naši klienti. Perfektně nám tak zapadá do našeho současného týmu.”

“Jsem potěšen, že mám opět možnost pracovat v rámci jednoho týmu s Pavlem, se kterým jsem doslova „na stejné vlně“, jak profesně, tak lidsky. Zároveň jsem uvítal možnost soustředit se v rámci Savills na Landlord Representation, což je směr, ve kterém bych se chtěl profilovat i do budoucna,“ dodává Martin Ducháč.

Zdroj informací

Savills a NejBusiness.cz

Datum

12. října 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1526 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál