Do české pobočky Teads nastoupili Josef Čapek a Aleksandra Zamorenna

Do české pobočky Teads nastoupili Josef Čapek a Aleksandra Zamorenna

Česká pobočka globální technologické společnosti Teads, jež se pohybuje na poli online reklamy, přivítala do svého týmu Josefa Čapka na pozici Sales Director a Aleksandru Zamorennu na pozici Publisher Manager.

Josef Čapek se přes 12 let pohybuje v médiích na obchodních a vedoucích pozicích. Ve své kariéře si prošel vydavatelstvími Centrum Holdings, Mladá fronta nebo Vltava Labe Media, kde působil jako ředitel agenturního prodeje a ředitel online inzerce. Má také agenturní zkušenost ze společnosti Magnas media, kde působil jako New Business Director a staral se o obchodní rozvoj této digitální agentury. Právě z Magnas Media přichází do Teadsu, aby vedl obchodní tým a rozšiřoval obchodní aktivity společnosti v Česku a na Slovensku.

Aleksandra Zamorenna nastupuje do Teadsu jako Publisher Manager. Na stejné pozici působila již dříve v německé společnosti Admitad, kde měla na starosti český a slovenský trh. Na nové pozici bude mít na starosti rozšiřování reklamní sítě Teads o nové vydavatele působící na českém a slovenském trhu.

„Naše aktivity na českém a slovenském online reklamním trhu se velmi rychle rozšiřují. Proto je posilování lokálního týmu logickou a také příjemnou záležitostí. Josef je zkušený člověk z mediálního trhu s dobrými kontakty, který navíc dokáže vést svůj obchodní tým. Aleksandra má zkušenosti s vydavateli, které potřebujeme, abychom mohli neustále zvyšovat kvalitu pro naše inzerenty a zadavatele,” vítá nové posily Daniel Tvrz, Commercial Director pro Česko a Slovensko ve společnosti Teads.

Zdroj informací

Teads a NejBusiness.cz

Datum

1. října 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1874 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál