Novým výkonným ředitelem CPExu se stane Lukáš Šmol

Novým výkonným ředitelem CPExu se stane Lukáš Šmol

Czech Publisher Exchange (CPEx) hlásí změny ve vedení. Od 1. října se výkonným ředitelem společnosti stane Lukáš Šmol, který na této pozici nahradí Davida Voráčka. Jednou z hlavních priorit pro nového ředitele bude příprava na očekávané omezení cookies třetích stran, kam spadá také projekt identifikátoru Czech Ad ID.

„Výkonná rada CPExu má plnou důvěru v to, že Lukáš je správným člověkem pro vedení CPExu. Má mnoho zkušeností a odborných znalostí za roky, které v CPExu strávil, a pomůže CPEx provést dalším obdobím, kdy programatická reklama představuje stále významnější podíl reklamního trhu,“ zaznělo z výkonné rady, jejíž členy jsou Jiří Otevřel z Mafry, Petr Bednář z Vltava Labe Media, Jan Zubina ze CNC a Karel Suk z Economie.

Lukáš Šmol v CPExu působí od roku 2017 na pozici vedoucího produkčního oddělení, které pro vydavatele zajišťuje monetizaci jejich reklamních ploch a rozvojové projekty v oblasti RTB, identity a privacy.

Czech Ad ID je nové společné řešení vybraných vydavatelů pro cílení online reklamy. Jde o reklamní identifikátor postavený na přihlašování, který má nahradit dosud dominantní cílení založené na cookies třetích stran.

Zdroj informací

CPEx a NejBusiness.cz

Datum

30. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2751 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál