Opportunity Real Estate Fund posiluje, dozorčí radu řídí Jiří Schwarz

Opportunity Real Estate Fund posiluje, dozorčí radu řídí Jiří Schwarz

Známý český ekonom Jiří Schwarz se stal předsedou dozorčí rady realitního investičního fondu Opportunity Real Estate Fund. Tento fond určený pro kvalifikované investory vznikl v rámci investiční a developerské skupiny Karlin Port Real Estate, splnil všechny formální náležitosti a vstoupil do další fáze svého působení. Do podfondů byly vloženy první nemovitosti a nyní se těší na zájem první vlny investorů. Nabízí čistý výnos nejméně 8 % p.a., přičemž předpokládá zhodnocení 80 milionů EUR soukromých vkladů v následujících 5 letech. Za kompetencí řízení a kredibilitou fondu stojí osobnosti s mnohaletými zkušenostmi v oblasti developmentu a prokazatelnými hospodářskými výsledky.

„Unikátní charakteristikou Jiřího Schwarze je propojení jeho akademického působení s hospodářskou praxí. Vedle vývoje ekonomického myšlení se Jiří Schwarz věnoval problematice ekonomické regulace a výkonnosti finančních a kapitálových trhů. Tímto z pozice předsedy dozorčí rady vhodně doplňuje náš tým a přispívá k prohloubení jeho zkušeností a rozšíření jeho kompetence,“ říká Milorad Miško Miškovič, managing partner Karlin Port Real Estate a spoluzakladatel Opportunity Real Estate Fund.

Docent Jiří Schwarz je rektorem Anglo-American University v Praze a členem Vědecké rady Institut de Recherches Economiques et Fiscales (IREF) v Paříži. V letech 2009–2013 byl členem Národní ekonomické rady vlády (NERV). V minulosti byl předsedou zahraniční komise Asociace investičních společností a fondů (AISF) a zastupoval ČR v Evropské federaci investičních společností a fondů (FEFSI) v Bruselu. Byl členem dozorčích rad mnoha akciových společností včetně banky, a to nejen v ČR, ale i v zahraničí.

Zdroj informací

Opportunity Real Estate Fund a NejBusiness.cz

Datum

19. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3159 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál