Barbora Jansová posiluje oddělení stavebního a projektového poradenství společnosti Savills

Barbora Jansová posiluje oddělení stavebního a projektového poradenství společnosti Savills

Do pražské pobočky mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastoupila 1. září 2022 Barbora Jansová na pozici ESG konzultant a projektový manažer v rámci oddělení stavebního a projektového poradenství, kde bude pracovat po boku Jana Jurčíčka, vedoucího tohoto oddělení.

Barbora přichází do Savills ze společnosti Arcadis / Grinity, kde působila jako environmentální konzultant a projektový manažer. Podílela se na řadě projektů, v nichž působila v různorodých rolích a byla odpovědná za implementaci standardů značky v řadě Evropských zemí. V posledních pěti letech se zaměřila na environmentální due diligence, ESG due diligence a poradenství v oblasti strategie ESG, kde má rozsáhlé zkušenosti.

V Savills Barbora naváže na tyto služby a bude se věnovat především environmentálním auditům (EDD), poskytování strategického poradenství klientům v oblasti ESG, stejně jako zelené certifikace budov BREEAM a LEED.

Jan Jurčíček, vedoucí oddělení stavebního a projektového poradenství, Savills ČR a SR, říká: “Jsem velmi rád, že Bára rozšířila náš Savills tým a posílila náš tým věnující se udržitelnosti a ESG. ESG se stává nedílnou součástí každého aspektu našich poradenských služeb, proto jsme rádi, že nyní můžeme využít Báry expertizu a zkušenosti z trhu v tomto dynamicky se rozvíjejícím odvětví.”

“Je mi ctí, že mohu být součástí týmu Savills, přispět svými zkušenostmi, zejména v environmentální oblasti, a podílet se společně s našimi klienty a dodavateli na udržitelnější budoucnosti," dodává Barbora Jansová.

Zdroj informací

Savills a NejBusiness.cz

Datum

16. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2619 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál