Zuzana Virbová nastupuje do Office leasing týmu ve společnosti Avison Young v České republice

Zuzana Virbová nastupuje do Office leasing týmu ve společnosti Avison Young v České republice

Po téměř dekádě nabývání zkušeností jako konzultantka komerčních pronájmů ve spoločnosti Svoboda & Williams, a poté v realitní skupině Českomoravská Nemovitostní (ČMN), se Zuzana Virbová ujímá pozice konzultantky komerčních pronájmů v českém týmu Avison Young, globálního poskytovatele komerčních realitních služeb.

Zuzana má bohaté zkušenosti z pozice exkluzivního zastupování pronajímatel a péče o klíčové klienty. Její pracovní náplní v oddělení komerčních pronájmu v Avison Young v ČR bude vytváření strategie pronájmu kanceláří, analýza trhu, vyhledávaní potenciálních nájemců pro pronajímatele.

V ČMN Zuzana zastávala roli leasingové manažerky a měla na starost celkovou správu a supervizi nájemních aktivit v jednotlivých projektech, od vyhledávání potenciálních nájemců, přes klientský servis až po analýzu realitního trhu. Byla odpovědná za portfolio pronájmu deseti pražských budov.

Před ČMN pracovala osm let na pozici specialistky na komerční pronájmy ve společnosti Svoboda & Williams.

Zuzana vystudovala Business Management a Marketing na Westminsterské univerzitě ve Velké Británii. Následně pracovala na marketingových a obchodních pozicích v konzultantských společnostech v Londýně a v Praze.

„Jsem nesmírně potěšen, že se Zuzka přidává do našeho týmu Avison Young v Praze. Naším cílem je poskytovat profesionální služby na nejvyšší úrovni se skutečnou přidanou hodnotou a to jak nájemcům tak pronajímatelům. A přesně proto věřím, že díky Zuzčiným zkušenostem a profesionalitě do našeho týmu sedí perfektně a společně budeme pokračovat v budování silného Office leasing týmu,“ řekl Petr Florian, Associate Director, který vede Office leasing tým v Avison Young v České republice.

Zdroj informací

Avison Young a NejBusiness.cz

Datum

15. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2285 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál