Zbyněk Chládek novým obchodním ředitelem společnosti Savencia F&D

Zbyněk Chládek novým obchodním ředitelem společnosti Savencia F&D

Zbyněk Chládek (46 let) nově přichází do společnosti Savencia F&D, která je lídrem českého a slovenského trhu značkových sýrů. Od září 2022 působí jako obchodní ředitel společnosti.

Zbyněk Chládek si přináší do společnosti Savencia bohaté zkušenosti z různých obchodních a trade marketingových pozic. V oblasti FMCG se pohybuje více než osmnáct let. Naposledy pracoval ve společnosti Alza, ve které působil jako divizní ředitel a business unit manager. Předtím pracoval na obchodních pozicích také ve firmách Coca-Cola HBC či Procter & Gamble.

„Těším se, že nabídnu Savencii své zkušenosti z jiných odvětví, díky kterým přináším nový a věřím, že i zajímavý úhel pohledu,“ přibližuje svou vizi Zbyněk Chládek. „Rád bych pomohl Savencii posílit pozici lídra na trhu mlékárenských produktů a dále rozvíjet společný obchod s našimi zákazníky. Savencia nabízí skvělé výrobky a byl bych rád, aby každý konzumoval nejen naše vlajkové produkty jako je Král sýrů, Pribináček a Lučina. Chtěl bych se zasadit o to, aby zákazníci rádi sáhli také po dalších výborných výrobcích jako jsou sýry Apetito, Sedlčanský či sýry naší slovenské značky Liptov,“ doplňuje Zbyněk Chládek.

„Zbyňka Chládka srdečně vítáme v týmu a těšíme se na spolupráci“, říká k nástupu nového kolegy Aleš Malenka, generální ředitel Savencia F&D pro český a slovenský trh.

Zbyněk Chládek vystudoval Českou zemědělskou univerzitu v Praze a studijní zkušenosti sbíral i zahraničí, konkrétně v Austrálii.

Zdroj informací

Savencia F&D a NejBusiness.cz

Datum

10. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.235 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál