Alexandra Tomášková je novou CEO JRD Development

Alexandra Tomášková je novou CEO JRD Development

Novou CEO divize JRD Development je od letošního září Alexandra Tomášková, dosavadní generální ředitelka divize JRD Land. Nadále tak bude působit na obou postech. Funkci přebírá od Martina Svobody, který bude i nadále působit ve vedení skupiny JRD Group.

Alexandra Tomášková, která dříve pracovala na vysokých manažerských postech ve společnostech Red Group, Skanska Property Czech Republic a JLL, zúročí v nové pozici své dosavadní bohaté zkušenosti s udržitelnou a šetrnou výstavbou. V komerční divizi společnosti Skanska byla zodpovědná za řízení marketingu a pronájmu projektů, známých svým důrazem na udržitelnost, kvalitní architekturu, design a příjemné pracovní prostředí. Od roku 2018 zde navíc vedla celou českou a později i maďarskou divizi. V realitně-poradenské společnosti JLL měla na starosti kancelářský sektor: zabývala se zejména pronájmy, strategií pracovního prostředí, projektovým řízením a ESG poradenstvím.

„Obě divize - JRD Land i JRD Development - jsou svým zaměřením na akvizici pozemků a udržitelnou developerskou výstavbu úzce propojené. Věřím proto, že se mi podaří přispět k posílení jejich vzájemné synergie a růstu. Díky svým zkušenostem a know-how z realitního trhu a dlouholeté praxi v oblasti udržitelného developmentu se chci nyní ještě intenzivněji zaměřit na implementaci principů zdravého a šetrného bydlení do všech projektů JRD Development. Ta je již nyní lídrem v oboru úsporné rezidenční výstavby, a je tak pro mě velkou výzvou podílet se na jejím rozvoji," říká Alexandra Tomášková.

Alexandra Tomášková je absolventkou Slezské univerzity v Opavě, kde vystudovala anglickou filologii. Hovoří anglicky, francouzsky a německy. Mezi její zájmy patří rekreační sport (běh, lyžování, jóga) a cestování.

Zdroj informací

JRD Development a NejBusiness.cz

Datum

9. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2377 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál