Tiskovou mluvčí BNP Paribas Cardif Pojišťovny je Kateřina Petko

Tiskovou mluvčí BNP Paribas Cardif Pojišťovny je Kateřina Petko

Tiskovou mluvčí BNP Paribas Cardif Pojišťovny se od září stala Kateřina Petko. O PR se nově stará agentura Stance Communications.

Kateřina Petko působí od dubna v BNP Paribas Cardif. Nastoupila na pozici ředitelky pro digitální inovace a marketingovou komunikaci a je zodpovědná za marketing a digitální transformaci regionu střední a východní Evropy – CZ, SK, AT, HU, RO, BG. Nyní současně zastává i funkci tiskové mluvčí BNP Paribas Cardif Pojišťovny, do níž byla jmenována od září.

Kateřina Petko zahájila svou profesní dráhu ve společnosti ENI, kde působila ve funkci ředitelky marketingu pro český a slovenský trh, dále zastávala pozici ředitelky marketingu pro region střední Evropy ve společnosti Kingspan Insulation a vedla marketingovou divizi v Expobank. Před nástupem do BNP Paribas Cardif řídila marketingovou komunikaci Equa bank.

BNP Paribas Cardif Pojišťovna od září také navázala spolupráci s PR agenturou Stance Communications, která pro ni bude zajišťovat komplexní služby v oblasti public relations, včetně přípravy komunikační strategie a media relations. 

Zdroj informací

BNP Paribas Cardif Pojišťovna, a NejBusiness.cz

Datum

7. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2028 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál