Hedvika Holá je novou HR ředitelkou NN ČR

Hedvika Holá je novou HR ředitelkou NN ČR

Hedvika Holá se 1. září ujímá funkce výkonné ředitelky pro lidské zdroje ve společnosti NN Česká republika. Do NN přichází s dlouholetou praxí v oblasti HR. Prošla řadu zemí a starala se o tisíce zaměstnanců v průmyslových i finančních institucích zvučných jmen. Zdraví, vyrovnanost a spokojenost zaměstnanců jsou u ní na prvním místě.

„Lidé jsou pro nás to nejdůležitější, ať už jde o naše klienty, zaměstnance nebo dodavatele. Stejně tak to vnímá i Hedvika, a proto mě těší, že náš tým doplní právě ona. Kultura, kterou jsme v NN za posledních pět let vybudovali, je něco, co ji oslovuje, protože pramení z hodnot, v něž sama věří,“ komentuje jmenování nové HR ředitelky generální ředitel NN ČR Maurick Schellekens.

Hedvika se věnuje HR již od studií psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci. Zkušenosti i významné profesní úspěchy sbírala v rámci technologické společnosti ABB, kde na poli HR působila téměř deset let. Postupně se zde vypracovala až na personální ředitelku české pobočky, a později z hlediska lidských zdrojů dokonce zodpovídala za celý Benelux.

V roce 2018 odešla z průmyslového sektoru do českého zastoupení finanční skupiny ING, kde vedla agilní transformaci z pohledu lidí. V roli šéfky HR zde setrvala až do loňského uzavření osobního bankovnictví ING v České republice. Poté přešla do své dosavadní role Global HR Business Partner, kde zodpovídala za 8 zemí a více než 5 500 zaměstnanců.

Zdroj informací

NN ČR a NejBusiness.cz

Datum

4. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3677 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál