Matěj Vyskočil se stal provozním ředitelem ve společnosti Zeitraum

Matěj Vyskočil se stal provozním ředitelem ve společnosti Zeitraum

Matěj Vyskočil (42) byl jmenován do nově zřízené funkce provozního ředitele (Chief Operations Officer) ve společnosti Zeitraum, ve které bude zodpovědný za zajištění plynulého chodu firmy a efektivní správu tuzemského i zahraničního portfolia. To v současné době zahrnuje čtyři soukromé kampusy pro ubytování studentů, v nichž v metropoli nabízí moderně zařízené pokoje k pronájmu a široké spektrum doplňkových služeb.

Další součástí portfolia jsou také dva domy pro krátkodobé až střednědobé ubytování a nájmy v servisovaných apartmánech přímo u Václavského náměstí. Konkrétně se jedná o Franz by Zeitraum v Opletalově ulici a Karl by Zeitraum v ulici Krakovská. V Polsku je to dále kampus v Krakově a nově vznikající kampus ve Varšavě s otevřením v prvním kvartálu roku 2023.

„V návaznosti na naši právě probíhající expanzi jsme potřebovali také personálně posílit. Matěj Vyskočil byl se svými dlouholetými manažerskými zkušenostmi v oblasti hotelnictví a cestovního ruchu ideálním kandidátem a věřím, že jeho bohaté zkušenosti i vůdčí schopnosti budou pro náš tuzemský tým velkým přínosem,“ komentuje Zdena Noack, ředitelka společnosti Zeitraum.

Matěj Vyskočil vystudoval podnikové finance na Vysoké škole finanční a správní v Praze, kde také získal titul inženýra. V odvětví hotelnictví a ubytovacích služeb se začal pohybovat již v průběhu svého studia a velmi brzy se vypracoval do vyššího managementu. Posledních téměř pět let zastával funkci ředitele v OREA Hotel Pyramida v Praze 6 - Břevnově. Tři roky zastával pozici hotelového manažera v hotelu Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague. Dále sbíral zkušenosti jako specialista hotelového portfolia společnosti CEFC Group Europe, kde figuroval jako vedoucí manažer Le Palais Art Hotel na pražských Vinohradech.

Matěj Vyskočil hovoří plynně anglicky a dále německy. Ve svém volném čase se věnuje rodině a cestování, nicméně mezi jeho záliby patří i cyklistika a moderní umění.

Zdroj informací

Zeitraum a NejBusiness.cz

Datum

1. září 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0181 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál