Mailstep posiluje marketing a obchod

Mailstep posiluje marketing a obchod

Tuzemská jednička v odvětví fulfillmentu Mailstep posiluje oblasti obchodu a marketingu. Obchodní aktivity společnosti nově řídí David Začal, v čele marketingu stojí Martin Pipek.

David Začal povede jako obchodní ředitel společnosti celkem 22 členný tým. Během své kariéry nasbíral zkušenosti coby obchodní manažer ve známých tuzemských společnostech jako Seznam.cz, nebo naposledy v jednom z největších českých mediálních domů, Czech News Center, kde vedl na 60 lidí z oblasti performance marketingu a e-commerce.

„V Mailstepu se budu věnovat primárně rozšiřování obchodního týmu, který se bude v blízké budoucnosti zaměřovat i na okolní státy. Cílem je poskytnout zázemí a řešení e-shopům, které chtějí expandovat na zahraniční trhy, ale nevědí, jak na to,“ vysvětluje David Začal.

Ve spolupráci s Martinem Pipkem vytváří duo manažerů, kteří mají chuť a možnost informovat trh o výhodách fulfillmentu a zároveň vytvořit z Mailstepu jeho synonymum nejen v České republice.

S Martinem Pipkem v čele marketingu pak Mailstep očekává zcela nový přístup k online prostředí.

„Chystáme se pořádat eventy jak pro klienty stávající, tak i ty, kteří o Mailstepu zatím jen přemýšlí. Chceme jim tímto způsobem přinášet novinky nejen ze světa logistiky ale také marketingu, pro který seženeme zajímavé osobnosti ze stran Seznam.cz, Heuréky a výkonnostních agentur specializujících se na Facebook nebo Google,“ dodává Martin Pipek.

Zdroj informací

Mailstep a NejBusiness.cz

Datum

29. srpna 2022

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2982 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál