PR studio Brainz Narrative posiluje Jakub Fajnor

PR studio Brainz Narrative posiluje Jakub Fajnor

Studio Brainz Narrative z kreativní skupiny Brainz Studios rozšiřuje své řady. Post strategického PR manažera bude zastávat Jakub Fajnor, který přichází z Ministerstva obrany ČR, kde působil jako tiskový mluvčí. Ve své nové roli zúročí své zkušenosti z oblastí žurnalistiky, PR, komunikace i technologií.

Skupina Brainz Studios dlouhodobě staví své strategie na neotřelých synergiích, které vyhledávají a oceňují především klienti ze segmentu inovací, technologií a start-upů. Nová posila týmu Brainz Narrative, zkušený manažer Jakub Fajnor, který předchozích 5 let pracoval na Odboru komunikace Ministerstva obrany ČR, tak tomuto byznysovému konceptu plně odpovídá. Před působením na MO se Fajnor aktivně věnoval žurnalistice ve vydavatelství Economia a v Lidových novinách.

“V našich týmech sdružujeme experty z různých pracovních prostředí, s různými znalostmi a zkušenostmi. Právě tato spojení nám umožňují vytvářet pro naše klienty strategie, které jsou odlišné a inovativní a mají obrovský potenciál,” vysvětluje Martina Trnka Vaňková, CEO a spoluzakladatelka Brainz Narrative.

Jakub Fajnor zúročí své zkušenosti při poskytování komplexního PR servisu stěžejním startupovým klientům Brainz Narrative: inovačnímu centru ŠKODA AUTO Digilab a jejím platformám HoppyGo, BeRider a Citymove, nebo plzeňské VR skupině CIE Group, pod kterou spadají technologické projekty VR Medical, VR Training a VR School.

Zdroj informací

Brainz Narrative a NejBusiness.cz

Datum

24. srpna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2874 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál