České Radiokomunikace mají nového obchodního ředitele, je jím Petr Možíš

České Radiokomunikace mají nového obchodního ředitele, je jím Petr Možíš

Vedení Českých Radiokomunikací (CRA) posílí Petr Možíš. Přichází na pozici obchodního ředitele. Tato pozice byla nyní neobsazená poté, co se Miloš Mastník posunul do pozice generálního ředitele CRA.

Petr Možíš je zkušeným manažerem s více než 20 lety praxe ve společnostech s IT a Telco zaměřením. Přichází ze společnosti Thein.Digital, která se zaměřuje na poskytování IT infrastruktury korporátním zákazníkům. Působil také ve společnostech CETIN nebo GTS Czech.

„Věříme, že Petr rozšíří a obohatí nejen naše vztahy s klíčovými obchodními partnery, ale bude se věnovat i rozvoji produktového portfolia,“ říká Miloš Mastník, generální ředitel CRA.

„Těším se, že budu součástí společnosti poskytující moderní infrastrukturu pro segment korporátních a business zákazníkům. Budu se snažit sdílet své zkušenosti z velkých mezinárodních projektů,“ doplňuje nový obchodní ředitel CRA Petr Možíš.

Petr Možíš vystudoval Českou zemědělskou univerzitu v Praze. Je ženatý, má dvě děti a ve volném čase se věnuje především sportu.

Zdroj informací

České Radiokomunikace a.s. a NejBusiness.cz

Datum

23. srpna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2276 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál