Jaroslav Zoubek ze společnosti M2C jmenován do pozice Country Manager pro ČR

Jaroslav Zoubek ze společnosti M2C jmenován do pozice Country Manager pro ČR

Jaroslav Zoubek, který již patnáctým rokem působí v holdingu M2C a doposud úspěšně rozvíjel divizi obchodních center, byl jmenován do pozice Country Managera pro Českou republiku. K této významné změně v organizační struktuře M2C došlo v rámci zefektivnění jejího fungování.

Své dlouholeté zkušenosti sbíral především coby ředitel divize obchodních center v M2C. Zde měl mimo jiné zodpovědnost za provozně ekonomické řízení této části společnosti. Vedl a rozvíjel manažerský tým, staral se o komunikaci s významnými klienty a řídil nové projekty i krizový štáb. Měl pod sebou více než 650 zaměstnanců.

Kariéru Jaroslav Zoubek po ukončení studia na Policejní akademii ČR v roce 2005, kdy nastoupil na pozici regionálního bezpečnostního manažera. Během roku 2007 přešel do role provozního ředitele ABI Special s.r.o., jejíž náplní byla mimo jiné tvorba a implementace provozních a bezpečnostních strategií, ale také HR strategie a HR audit, nábor, školení a vedení zaměstnanců, bezpečnostní analýzy a tvorba obchodních nabídek.

Zdroj informací

M2C a NejBusiness.cz

Datum

13. července 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1974 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál