Novým provozním ředitelem pražského hotelu Marriott se stal Peter Hinchliffe

Novým provozním ředitelem pražského hotelu Marriott se stal Peter Hinchliffe

Management pražského hotelu Marriott nově posílil Peter Hinchliffe (37), který bude z pozice provozního ředitele dohlížet na každodenní provoz hotelu a na jeho efektivní řízení. 

Peter Hinchliffe má za sebou více než 18letou kariéru v hotelovém provozu s bohatými mezinárodními zkušenostmi. Před příchodem do Prahy působil na pozici zástupce generálního manažera v pětihvězdičkovém hotelu Headland Hotel & Spa v Cornwallu ve Velké Británii. Řadu let zastával také post ředitele F&B, a to konkrétně ve třech hotelech Marriott v Tbilisi a předtím rovněž v tbiliském hotelu Biltmore. V rámci své profesní kariéry pracoval také dva roky v Milennium Hotels & Resorsts v Abú Dhabí a více než čtyři roky působil v Kempisnki Hotels v Nairobi a Londýně. 

V pražském hotelu Marriott bude jeho úkolem zabezpečení bezchybného provozu hotelu, včetně zodpovědnosti za kvalitu poskytovaných služeb a komunikaci s klíčovými zákazníky i externími dodavateli. Dále bude dohlížet na personální vedení, plnění nastavených ekonomických cílů, obchodních strategií a na dodržování vysokých standardů kvality, bezpečnosti a opatření v oblasti udržitelnosti. 

„Z příchodu Petera mám velkou radost, je to profesionál s rozsáhlými zkušenostmi, který má silné organizační schopnosti, jež mu umožňují pracovat efektivně a koordinovaně v rámci celého hotelu. Věřím, že díky jeho zkušenostem z oblasti F&B managmentu bude také velkým přínosem pro naši restauraci a bar The Artisan, kde se neustále snažíme posouvat naše služby na vyšší úroveň,” říká William Boulton-Smith, generální manažer pražského hotelu Marriott.

Zdroj informací

Marriott a NejBusiness.cz

Datum

11. července 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3444 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál