Shoptet má nové vedení HR Martinu Brixí i ředitele IT Borka Bernarda

Shoptet má nové vedení HR Martinu Brixí i ředitele IT Borka Bernarda

E-commerce technologická společnost Shoptet hlásí posily v managementu. Z Alzy přichází Martina Brixí jako ředitelka HR. Zároveň s ní do firmy nastupuje jako CTO Borek Bernard. Ten doposud působil jako ředitel a zakladatel startupu VersionPress.

Borek Bernard v minulosti působil rovněž na IT pozicích ve Velké Británie nebo například ve slovenské Tatra bance. Odtud vedla jeho cesta k zmíněnému startupu. Se Shoptetem má již zkušenost na projektu SOFA, kde vedl vývoj nové frontendové technologie.

„Shoptet je mimořádně úspěšná e-commerce platforma, která pomohla desetitisícům lidí s jejich začátky v podnikání. Mojí hlavní misí je, aby firma zůstala volbou č. 1 pro začínající podnikatele, ale současně dokázala růst směrem k potřebám větších a náročnějších zákazníků. Cestou k tomu bude jak modernizace jádra naší platformy, tak tvorba nových technologií. Investovat budeme i do rychlosti a stability naší platformy,” vyjmenovává Borek.

Do Shoptetu přichází s novým CTO i nová vedoucí HR oddělení Martina Brixí. Ta doposud působila 5 let v Alze, kde zastřešovala business backoffice pro vyšší stovky zaměstnanců a zároveň vedla HR tým. Zkušenosti sbírala v minulosti například u P&G. K nové kariérní výzvě říká: „Ráda pracuji v úspěšném prostředí, se skvělými lidmi a senzační kultuře blízko technologiím, což Shoptet bezpochyby je.”

Zdroj informací

Shoptet a NejBusiness.cz

Datum

29. června 2022

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3077 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál