Společnost Warner Bros. Discovery představila vedení regionálních týmů v Evropě, Asii a na Středním Východě

Společnost Warner Bros. Discovery představila vedení regionálních týmů v Evropě, Asii a na Středním Východě

Společnost Warner Bros. Discovery dnes představila vedení regionálních týmů, které bude úzce spolupracovat s prezidentkou a výkonnou ředitelkou regionu EMEA Priyou Dogrou. Jde o konsolidaci aktivit, která navazuje na založení globální Warner Bros. Discovery v dubnu 2022.

"Chtěla jsem dát dohromady seniorní tým, jehož členové nabídnou co nejvíce zkušeností, perspektiv i talentu z obou společností - Discovery i WarnerMedia. Každý z team leaderů bude zodpovědný za zajištění bezproblémové tranzice a přizpůsobení se novým distribučním podmínkám a formátům. Samozřejmě budou zodpovídat i za to, aby se obě doposud samostatné organizace integrovaly v jeden tým s jednou strategií - za současného zachování firemní kultury založené na vzájemné spolupráci a respektu," komentovala jmenování nových team leaderů Priya Dogra.

Jednotliví ředitelé budou mít na starosti společné projekty z portfolia Warner Bros. Discovery ve svých konkrétních regionech, přičemž své aktivity budou koordinovat se samotným globálním studiem i vedením společnosti, zjm. v oblastech Streaming, Sport a US Programming. Pro každou z těchto oblastí budou připravovat pro teritorium specifické strategie, které mají zaručit růst a dosah společnosti v regionu. Zaměří se konkrétně na popularizaci placených i FTA kanálů, vedení masivních marketingových kampaní a monetizaci amerického obsahu formou promítání a licencování, ale i kladením důrazu na segmenty spotřebitelských produktů, her a domácností. Klíčovým aspektem je přitom sdílená odpovědnost za všechny streamovací platformy WBD.

Zdroj informací

Warner Bros. Discovery a NejBusiness.cz

Datum

9. června 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1004 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál