Členem představenstva a personálním ředitelem DPP byl opět zvolen Jiří Špička

Členem představenstva a personálním ředitelem DPP byl opět zvolen Jiří Špička

Dozorčí rada Dopravního podniku hl. m. Prahy (DPP) na svém posledním zasedání ve středu 18. května 2022 potvrdila Jiřího Špičku ve funkci člena představenstva. Nadále bude vykonávat pozici personálního ředitele DPP.

Pro Jiřího Špičku to bude třetí funkční období v představenstvu DPP. Stávající čtyřleté období členství v představenstvu DPP mu tak uplyne v roce 2026.

Od roku 2000 do roku 2005 byl zaměstnán u Českých drah – Datové a informační služby a Ústav podnikového vzdělávání. Od roku 2005 pracoval v dceřiné společnosti Českých drah v Dopravním vzdělávacím institutu, a. s., jako náměstek. V letech 2010 – 2012 působil v ČD CARGO, a. s., jako provozní ředitel a člen představenstva a od září 2012 na SŽDC, s. o., kde vykonával funkci náměstka generálního ředitele pro řízení provozu.

Jiří Špička vystudoval SPŠŽ (obor doprava a přeprava), v letech 2003 – 2008 studoval na Univerzitě Palackého v Olomouci, kde získal titul PhDr. v oboru psychologie (rigorózní práce na téma: Motivace zaměstnanců a jejich pracovní výkonnost).

Zdroj informací

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost a NejBusiness.cz

Datum

18. května 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.4032 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál