Kiwi.com má novou ředitelku právního oddělení Mitzi Berberi, přichází z Uberu

Kiwi.com má novou ředitelku právního oddělení Mitzi Berberi, přichází z Uberu

Travel tech společnost Kiwi.com jmenovala do pozice ředitelky právního oddělení Mitzi Berberi. Berberi do Kiwi.com přináší bohaté zkušenosti – před nástupem do Kiwi.com pracovala jako právní ředitelka pro západní a jižní Evropu ve společnosti Uber, předtím působila na pozici zástupkyně hlavního právníka ve společnosti Fox Networks pro Evropu a Afriku.

„Mám z příchodu Mitzi velkou radost, zvláště v době, kdy opět strmě rosteme. V Kiwi.com využíváme technologie a inovace ku prospěchu zákazníka a Mitzi má cenné zkušenosti a prokázané výsledky právě v oblastech, kde je disrupce na jeho straně a v situacích, kdy inovace předbíhá legislativu,“ komentuje příchod posily Oliver Dlouhý, spoluzakladatel a ředitel Kiwi.com.

„Je pro mě ctí stát se součástí Oliverova exekutivního týmu a podílet se na úspěchu společnosti, která si zakládá na lidech, pokroku a snaze zpřístupnit cestování všem,“ řekla Mitzi Berberi, nová ředitelka právního oddělení v Kiwi.com.

V minulosti byla Berberi vedoucí právního oddělení a obchodních záležitostí pro Spojené království, Francii a Afriku ve Fox International Channels, stejnou pozici vykonávala také v mediální společnosti Banijay Group.

Zdroj informací

Kiwi.com a NejBusiness.cz

Datum

13. května 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0776 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál