Miroslav Tkáč výkonným ředitelem útvaru Compliance ve skupině ČSOB

Miroslav Tkáč výkonným ředitelem útvaru Compliance ve skupině ČSOB

S účinností od 1. července 2022 se novým výkonným ředitelem Compliance ve skupině ČSOB stane Miroslav Tkáč. Ve funkci nahradí Václava Potůčka, který se rozhodl po čtrnácti letech úspěšné kariéry opustit skupinu ČSOB a KBC.

Miroslav Tkáč nastoupil v roce 2003 do společnosti ČSOB Leasing Slovensko, do pozice podnikového právníka. Následně se od roku 2011 profesně zaměřil na oblast Risk & Compliance. V roce 2011 přešel do role specialisty kontroly v týmu Operational risk & Compliance v ČSOB Leasing. V lednu 2012 se stal vedoucím týmu Operational Risk and Compliance a v roce 2016 se ujal pozice vedoucího oddělení nefinančních rizik v ČSOB Slovensko. V této roli byl zodpovědný za 2. linii obrany v oblastech operačního rizika (včetně Business Continuity Management) a Information Risk Management. Od ledna 2017 působí Miroslav v pozici ředitele Compliance v ČSOB Slovensko.

Miroslav získal titul Master of Law na Univerzitě v Košicích. Po absolutoriu v roce 1999 nastoupil jako podnikový právník v Devín bance v Bratislavě.

Zdroj informací

Československá obchodní banka, a. s. a NejBusiness.cz

Datum

5. května 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3739 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál