Radek Hlaváček se stal novým šéfem projektového oddělení PSN

Radek Hlaváček se stal novým šéfem projektového oddělení PSN

Do funkce ředitele projektového oddělení společnosti PSN nastoupil Radek Hlaváček, který má 20 let zkušeností s realizací velkých investičních projektů. Na starosti bude mít řízení projektů v různých fázích přípravy a výstavby, včetně strategického plánování a analýz investičních záměrů.

Radek Hlaváček za dobu svého působení v oblasti nemovitostí, developmentu a investic dosáhl prokazatelných výsledků v dokončených a komerčně úspěšných developerských projektech v hodnotě více než 4 miliardy Kč. V minulosti pracoval například přes 8 let ve společnosti CPI Property Group, kde vedl divizi developmentu retailových projektů, nebo ve firmě Geone Real Estate, kde řídil přípravu a výstavbu bytových a multifunkčních areálů. Předtím získával zkušenosti jako projektový manažer společností Multi Development CR, Lordship Estate a Bovis Lend Lease.

Ve svých pozicích nasbíral bohaté zkušenosti se všemi fázemi řízení developerských projektů: od výběru lokality, zpracování studií, investičních záměrů až po strategické nastavení projektu. Nedílnou součástí jeho práce bylo vyjednávání a příprava potřebných smluv, plánování projektů včetně zpracování studií proveditelnosti (feasibility). V řídicích funkcích měl na starosti i vedení týmů, organizace výběrových řízení a jednání s úřady.

V nové roli v PSN se chce Radek Hlaváček zaměřit zejména na rozvoj developmentu a projektového managmentu, který ve firmě získáním nových akvizic nabývá na důležitosti. Společnost PSN se významně rozrůstá co do počtu zaměstnanců i aktivit - dnes se kromě rekonstrukcí činžovních domů a pronájmů bytů a kanceláří věnuje ve velkém rovněž nové výstavbě rezidenčních a polyfunkčních projektů. Vzhledem k dalšímu plánovanému rozšiřování týmu bude podstatnou součástí práce nového ředitele také podpora osobnostního a profesního rozvoje členů projektového managmentu.

Radek Hlaváček vystudoval Stavební fakultu Českého vysokého učení technické v Praze. Hovoří anglicky a rusky. Mezi jeho záliby patří golf, tenis, hokej a fotbal.

Zdroj informací

PSN s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

28. dubna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0906 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál