Viceprezidentem pro globální imigraci v Centuro Global je Mirek Mejtský

Viceprezidentem pro globální imigraci v Centuro Global je Mirek Mejtský

S novým rokem se viceprezidentem pro globální imigraci v britské společnosti Centuro Global stal Mirek Mejtský, český specialista na imigraci a relokaci zahraničních pracovníků a zakládající člen společnosti Petyovský & Partners, ve které nadále působí. K Centuro Global se Mirek připojil po dvouleté externí spolupráci. Ve své nové roli bude stát v čele desetičlenného týmu pracovníků z osmi zemí po celém světě. Centuro Global je start-up, který vytváří protiváhu firmám tzv. velké čtyřky na poli služeb především pro společnosti expandující na nové trhy.

„Je to skvělá příležitost posunout globální imigrační praxi v rámci sítě Centuro Global na vyšší úroveň. Dlouhodobě se snažíme kultivovat českou imigrační legislativu, kde spolu s kolegy usilujeme o usnadnění imigračních procesů a zjednodušení s tím spojené byrokracie. Zároveň nasloucháme našim klientům – nadnárodním korporacím – a víme, co na poli globálních služeb potřebují. Jsem rád, že tuzemskou expertízu uznávají i světové kapacity jako Centuro Global a umožní mi se podílet na rozvoji globálních imigračních služeb, z čehož budou benefitovat i naši čeští klienti expandující na zahraniční trhy,“ komentuje svůj kariérní postup Mirek Mejtský.

Mirek Mejtský má více než 15leté zkušenosti v oblasti pracovní migrace, které nasbíral například ve společnosti Deloitte. S tehdejšími kolegy pak založili vlastní společnost – Petyovský & Partners – zabývající se službami v oblasti mezinárodní mobility zaměstnanců. Podílel se ale také například na spoluzaložení Pracovní skupiny Ekonomické migrace při Ministerstvu průmyslu a obchodu – jedné z hybných sil usnadnění migrační politiky v České republice, o které Mejtský dlouhodobě usiluje.

Zdroj informací

Centuro Global a NejBusiness.cz

Datum

14. dubna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3966 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál