Zdeněk Tůma členem prestižní College of Central Bankers

Zdeněk Tůma členem prestižní College of Central Bankers

Mezinárodní organizace Global Interdependence Center (GIC) jmenovala Zdeňka Tůmu do společnosti světových centrálních bankéřů College of Central Bankers. Člen prezidia ČBA a předseda dozorčí rady ČSOB se tak připojuje k prestižní platformě, která poskytuje bývalým vedoucím představitelům centrálních bank světa prostor ke sdílení zkušeností.

„Jsem rád, že se mohu být součástí Global Interdependence Center a těším se na zapojení do důležitých iniciativ College of Central Bankers. Mohu tak využít svých zkušeností a pomoct při řešení významných ekonomických témat v globálním prostoru,“ uvedl bývalý guvernér České národní banky Zdeněk Tůma.

Iniciativa College of Central Bankers, která působí v rámci Global Interdependence Center (GIC) má dlouhodobě dobré vztahy se současnými i bývalými vedoucími představiteli centrálních bank, a to v USA i po celém světě. Díky tomu nabízí významnou neutrální platformu v důležitých makroekonomických a společensky významných tématech. Mnohá z nich spadají do oblasti centrálního bankovnictví a měnové politiky.

Zdroj informací

Česká bankovní asociace a NejBusiness.cz

Datum

8. dubna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1973 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál