Ředitelem české pobočky Ness se stal Martin Silvička, mění se také organizační struktura

Ředitelem české pobočky Ness se stal Martin Silvička, mění se také organizační struktura

Martin Silvička se stal generálním ředitelem společnosti Ness Czech, která je předním českým integrátorem informačních technologií a součástí globální skupiny Ness Digital Engineering. V Ness Czech Martin Silvička působí od roku 2005, na nově vytvořenou pozici nastoupil v rámci organizačních změn, které mají za cíl podpořit rozvoj obchodních aktivit.

Martin Silvička (45) začal svoji pracovní kariéru ve společnosti ÚVT, kde působil jako analytik a podílel se i na rozvoji obchodu. Následně se ve společnosti Logos zabýval především telekomunikačními projekty, například pro Škoda Auto, Českou pojišťovnu, Eurotel, Mobilkom a Telefónicu. Po sloučení Logosu s Nessem se dále zaměřoval na telekomunikační sektor, později se věnoval i projektům ve státní správě. K jeho zákazníkům patřily například T-Mobile, O2 či ČUZK. Před nástupem na post generálního ředitele zastával pozici Vice Presidenta pro CEE region a ředitele sektoru pro státní správu a telekomunikace.

Kromě zřízení pozice generálního ředitele Ness Czech zjednodušil i organizační strukturu na úrovni managementu a zrušil rozdělení na samostatné divize s cílem usnadnit komunikaci a zefektivnit spolupráci mezi odděleními obchodu a realizace. Tím také zanikly pozice Vice President na úrovni divize a Vice President pro HR & marketing. Sektor telekomunikací zastřešuje Martin Broskevič, státní správu a utility Pavel Šubrt, výrobní sektor Ivo Procházka a finance dočasně zastřešuje přímo Martin Silvička. Společnost se také hodlá více zaměřit na HR a marketing, které v dnešní době považuje za kritické pro úspěch na IT trhu. Marketingové aktivity bude řídit Anna Laviana Ludvíková a personální oblast Helena Římovská.

„Změny nám pomohou sjednotit a zefektivnit fungování společnosti. Rád bych přenesl své zkušenosti a hodnoty do celého Nessu a tím i ke všem našim zákazníkům. Budeme dále pokračovat v prosazování inovativních přístupů a zapojování moderních technologií do firemních procesů, ke zlepšení práce i výsledků našich zákazníků. Zároveň chceme nadále vytvářet motivační a inspirující prostředí pro naše zaměstnance. V současné době také v Nessu různými způsoby podporujeme ukrajinský národ i naše ukrajinské zaměstnance a jejich rodiny,“ říká Martin Silvička, generální ředitel Ness Czech a Vice President pro CEE v Ness Digital Engineering.

Zdroj informací

NESS Czech s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

23. března 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.4553 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál