Nová HR manažerka Taste je Aneta Rychlá

Nová HR manažerka Taste je Aneta Rychlá

Taste rozšiřuje týmy marketingových specialistů. Aktuálně do digitální agentury nastoupili Jitka Holubová a Klára Lokšová, které posílily Social Media, Michael Marinkovič a Anna Horáková rozšířili tým Paid advertising, David Bureš je novým SEO specialistou a Jan Myšák doplnil jako grafik tým Creative. Agentura plánuje i další rozrůstání, jemuž má pomoci nová HR manažerka Aneta Rychlá.

Aneta Rychlá přichází ze Zlínské marketingové agentury PRIA System, kde také zastávala pozici v oblasti lidských zdrojů. Přichází se zkušenostmi v oblasti HR poradenství, koučování, prodeje, Executive Search a technického náboru.

“Na Taste mě baví rozmanitost a otevřenost. Otevřeností myslím chuť sdílet svou odbornost se širokou veřejností, školit, podělit se o know-how. A toho si velmi cením. Když porovnám prostředí v Taste s tím, co jsem zažila v korporátu, líbí se mi ta neskutečná bezprostřednost a to, že si tu nikdo na nic nehraje. A že si i v práci vlastně můžete dobít baterky. Taste vnímám jako áčkový tým ve svém oboru a těším se, že ho svými zkušenostmi podpořím v dalším růstu,” popisuje Aneta Rychlá svá očekávání.

“Chceme určovat směr a trendy digitálního marketingu v Česku. Naším cílem je posouvat celý trh – odborníky, agentury, studenty VŠ i nás v Taste. Toho ale dosáhneme jen pokud se u nás budou koncentrovat znalosti a zkušenosti. Proto jsme přijali Anetu, která díky své mnohaleté HR praxi a kontaktům může rozšířit naše řady o seniorní specialisty,” komentuje nástup Rychlé Gabriela Kunstová, která má v agentuře Taste na starosti marketingové a HR otázky.

“Navzájem se známe, kamarádíme se a zajímáme se o sebe, v práci i po práci. Nejsme jen kolegové, ale lidé se svými příběhy. Rozmanitost z nás dělá silnou partu. Nositeli úspěchu firmy jsou hlavně lidé, kteří ji tvoří. Dovedeme si dát upřímnou zpětnou vazbu, ale i se za sebe navzájem postavit. Budujeme dlouhodobé vztahy, uvnitř i navenek. Proto hledáme lidi, kteří mezi nás zapadnou. Věřím, že Aneta je ta pravá, a se svým citem pro výběr lidí najde do Taste ty správné srdcaře,” představuje firemní kulturu Kunstová.

Zdroj informací

Taste, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

11. března 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1114 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál