Startup Supersoused mění vedení. Novým CEO se stal Jurij Kostaš

Startup Supersoused mění vedení. Novým CEO se stal Jurij Kostaš

Startup Supersoused, který přináší tržiště vzájemné sousedské výpomoci i montážní a instalační služby pro B2B partnery, mění vedení. Novým CEO je Jurij Kostaš, který dlouhodobě působil v Europ Assistance. Jeho cílem je posílit zejména B2B obchod, hledat nové obchodní příležitosti, rozvíjet tržiště sousedské pomoci a pokrýt všechna velká města v České republice.

„Se Supersousedem jsem se setkal díky navázání spolupráce s Europ Assistance, pro kterou startup poskytuje služby v oblasti instalatérských, elektrikářských, montážních prací a služeb hodinového manžela. Získal jsem díky tomu představu o tom, jak Supersoused funguje a jaké jsou jeho silné stránky a budoucí potenciál. Svými dosavadními zkušenostmi se službami pro B2B zákazníky a péčí o jejich klienty chci pomoci posunout celý startup o kus dopředu,“ říká nový CEO Supersoused Jurij Kostaš.

Jurij Kostaš získal své více než dvacetileté zkušenosti nejprve coby koordinátor na asistenční lince v Evropské cestovní pojišťovně (nyní ERV Evropská pojišťovna), do Europ Assistance následně přešel na pozici key account managera, kde se staral o B2B klienty, hledal nové obchodní příležitosti a vedl obchodní tým. Tuto praxi nyní využívá v čele startupu Supersoused.cz, který chce posílit jak z hlediska B2B byznysu, tak i rozvíjet online tržiště řemeslných služeb.

Supersoused.cz chce pokrýt všechna větší města i rozšířit strategická partnerství

„Cílem startupu Supersoused.cz je od počátku rychlý růst a maximální dostupnost služeb v rámci České republiky a Slovenska. Postupně se nám daří pokrýt i menší města a dodávat kvalitní řemeslné práce poptávané na tržišti sousedské výpomoci. Vytváříme tak unikátní platformu, ve které je na tržišti sousedské výpomoci agregováno na 6,5 tisíce řemeslníků různých specializací a další desítky v rámci našich vlastních montážních týmů,“ dodává Jurij Kostaš.

Supersoused.cz nabízí široké portfolio služeb, kterým dokáže naplnit požadavky zákazníků, ať už jde například o instalatérské, elektroinstalační, malířské, úklidové a údržbové práce. Spolu s tržištěm sousedské výpomoci také dále rozšiřuje startup i svá B2B partnerství, v současnosti spolupracuje se společnostmi IKEA, Europ Assistance, Global Assistance, AXA Assistance nebo Nejlevnější nábytek.

Zdroj informací

Supersoused.cz s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

7. března 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3853 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál