Petra Hradilová se stala obchodní ředitelkou investiční společnosti REDSIDE

Petra Hradilová se stala obchodní ředitelkou investiční společnosti REDSIDE

Investiční společnost REDSIDE spravující ve svých fondech aktiva v hodnotě 14 miliard Kč mění organizační strukturu a posiluje obchodní tým. Novou obchodní ředitelkou se stala Petra Hradilová, která vystřídala Michala Zachara. Ze své pozice bude primárně zodpovídat za rozvoj a strategii směřující k dalšímu růstu společnosti, podporu obchodní sítě a řízení vztahů s obchodními partnery.

Petra Hradilová působí v investiční společnosti REDSIDE od roku 2018. Před jmenováním obchodní ředitelkou zastávala funkci Head of Settlement. Dříve pracovala v UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. v oddělení Custody na pozici Produktového specialisty. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou (VŠE) v Praze.

„Těším se na zúročení všech zkušeností a kontaktů, které jsem měla možnost za své dosavadní pracovní působení získat. Na spolupráci se stávajícími a budoucími investory a obchodním partnery, stejně tak jako na rozvoj našich dvou private equity fondů – NOVA Green Energy a NOVA Real Estate,“ komentuje své jmenování do pozice obchodní ředitelky Petra Hradilová.

Zdroj informací

REDSIDE investiční společnost, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

20. února 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.4077 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál