Novým CEO Českomoravské nemovitostní je Karel Bor

Novým CEO Českomoravské nemovitostní je Karel Bor

Do čela realitní skupiny Českomoravská Nemovitostní (ČMN) nastupuje s více než dvacetiletou zkušeností Karel Bor, který působil na realitním trhu v pozicích poradce, developera a generálního ředitele. Své zkušenosti získal například na pozici Country Managera pro rakouskou skupinu Immofinanz či jako generální ředitel BNP Paribas Real Estate. Karel Bor vystudoval ekonomii a titul MBA pak obdržel ve skotském Glasgow.

S nástupem na pozici výkonného ředitele bude Bor zodpovědný za řízení celé společnosti – od business developmentu přes asset a property management až po koordinaci firemních činností a utváření celkové strategie společnosti. ČMN má s novým vedením ambice upevnit svou pozici na trhu a stát se lídrem v oblasti správy a pronájmu kancelářských budov. Tímto krokem navazuje česká realitní skupina na nedávné jmenování Richarda Britten-Longa do pozice předsedy dozorčí rady, čímž potvrzuje své ambice nejen na českém trhu.

„Je pro mě velkou příležitostí a zároveň výzvou stát se součástí realitní skupiny ČMN. Mým cílem je posílit pozici realitní skupiny ČMN na trhu. Jsem velmi rád, že mohu skupině v oblasti komerčních realit nabídnout své mnoholeté zkušenosti a odborné znalosti. Těším se na všechny možnosti, které tato spolupráce přinese,“ komentuje nástup Karel Bor.

Českomoravská Nemovitostní (ČMN) je česká realitní skupina založená v roce 2016. Specializuje se na dlouhodobé investice a správu dobře situovaných komerčních nemovitostí prémiové kvality. Její strategie je založena na konzistentním generování zisku na základě stabilních příjmů z pronájmu. Celková hodnota spravovaného majetku činí více než 13,5 miliardy korun a celková pronajímatelná plocha dosáhla 150 000 m². Aktuálně patří mezi pět největších poskytovatelů kancelářských prostor v Praze.

Zdroj informací

Českomoravská Nemovitostní a.s. a NejBusiness.cz

Datum

5. února 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3711 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál