Řízení nemovitostního portfolia RSBC HOLDING nově převzala Radmila Kuzicová

Řízení nemovitostního portfolia RSBC HOLDING nově převzala Radmila Kuzicová

Českou investiční skupinu RSBC Holding posílila zkušená manažerka Radmila Kuzicová. Na pozici Chief Real Estate Officer bude odpovídat za řízení nemovitostního portfolia a rozvoj realitních investičních projektů skupiny. Čerpat při tom bude ze svých více než 20letých zkušeností v oblasti realitních investic, asset managementu, M&A a corporate governance, jež nabyla mimo jiné během svého působení na různých pozicích ve skupině Erste.

„Rezidenční a komerční nemovitosti jsou dlouhodobě základem portfolia RSBC. I když se nyní skupina díky své velikosti již věnuje investování v celé řadě dalších oblastí, svůj budoucí růst plánuje stavět mimo jiné právě na realitách. I proto se už nyní soustředím na rozšíření nemovitostního týmu,“ uvádí Radmila Kuzicová s tím, že se kromě byznysových projektů RSBC ztotožňuje také s lidskou stránkou firemní kultury, která je postavena budování dlouhodobých vztahů a hodnot.

Před nástupem do RSBC Holding řídila Radmila Kuzicová realitní skupinu Asental Group, jež patří k nejvýznamnějším vlastníkům nemovitostí v Moravskoslezském kraji. Jako výkonná ředitelka měla na starosti strategický rozvoj a řízení firmy. Věnovala se také samotné správě rozsáhlého nemovitostního portfolia – od pozemků po kancelářské budovy - prodeji i leasingu nemovitostí. Rovněž zastřešovala realitní development skupiny, který zahrnuje rezidenční, kancelářské i průmyslové projekty. Bohaté zkušenosti si s sebou Kuzicová přináší i z hlediska vedení týmů.

Podstatnou část své předchozí kariéry spojila s bankovní skupinou Erste. Nejprve se věnovala oblasti financování nemovitostí následně správě majetkových účastí banky. Poté přešla z bankovnictví na stranu privátního investora a několik let zabývala správou nemovitostního fondu pro kvalifikované investory v CEE Property Development Portfolio.

Radmila Kuzicová vystudovala obor Finance na Ekonomické univerzitě v Bratislavě. V roce 1996 absolvovala Milner International College of English v australském Perthu. Ve volném čase ráda cestuje nebo relaxuje při poslechu jazzové hudby.

Zdroj informací

RSBC Holding a.s. a NejBusiness.cz

Datum

4. února 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.412 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál