Development P3 v Česku řídí nově Aleš Zacha

Development P3 v Česku řídí nově Aleš Zacha

Rozvoj portfolia průmyslového developera P3 Logistic Parks v České republice převzal ke konci minulého roku Aleš Zacha. Divize Leasingu a divize developmentu P3 budou v novém nastavení řízeny odděleně. Vedením leasingu byl nedávno pověřen Jan Andrus.

Head of Development se z Aleše Zachy stává po roce a půl působení v P3. „Jsem moc rád, že mohu vedením developmentu pověřit právě Aleše Zachu. Oceňuji jeho komplexní a systematický přístup k projektům, což se potvrdilo i v případě příprav našeho unikátního parku v Ostravě. Přeji Alešovi mnoho úspěchů a moc se těším na spolupráci v novém nastavení,“ říká Tomáš Míček, ředitel P3 pro Českou republiku.

V nové roli je Aleš Zacha odpovědný za koordinaci a vedení nájemních transakcí, kde se potkávají představy projektových manažerů, dotčených orgánů státní správy, generálního dodavatele a samozřejmě také budoucího nájemce. K aktuálním výzvám patří rozvoj parků P3 Ostrava Central, P3 Plzeň Myslinka, P3 Lovosice a také vyhledávání nových lokalit. „Vždy mě bavilo být u zrodu něčeho nového, kdy se potenciál pomalu mění v plán a později v realitu. S pokorou děkuji všem kolegům z P3 za tuto příležitost a projevenou důvěru,“ řekl Aleš Zacha.

Svoji profesní kariéru Aleš Zacha zahájil s inženýrským titulem z ekonomie jako daňový poradce ve společnosti Deloitte. Po několika letech a profesní přestávce se však rozhodl zcela změnit obor a přeorientoval se na průmyslové nemovitosti. „Možná se to nezdá, ale průmyslové komerční nemovitosti jsou velmi inspirativní obor. Je to nekonečná studnice zkušeností a setkávání s úžasnými a zajímavými lidmi z nejrůznějších oborů, a co je důležité, také s rozhodovacími pravomocemi. Přece jen společnosti v této oblasti činí strategická rozhodnutí o investicích v jednotkách až desítkách milionů eur,“ konstatuje Aleš Zacha. Od roku 2013 sbíral zkušenosti jako agent v CBRE, později jako manažer v Panattoni. Do P3 nastoupil v červnu 2020 jako Senior Leasing and Development Manager a od prosince 2021 je Head od Development P3 v České republice.

Zdroj informací

P3 Logistic Parks s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

27. ledna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0246 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál