Hello bank! má nového generálního ředitele

Hello bank! má nového generálního ředitele

Patrick Alexandre se od ledna letošního roku stal novým generálním ředitelem pobočky BNP Paribas Personal Finance, která v České republice působí pod značkou Hello bank! Po 2,5 letech tak nahradil Bruna Lerouxe, který přechází na novou pozici v rámci skupiny BNP Paribas.

Nový generální ředitel, Patrick Alexandre, pochází z Belgie a ve skupině BNP Paribas působí téměř 30 let. Má dlouholeté zkušenosti s řízením společností na různých pozicích a v mnoha zemích světa. Před příchodem do České republiky měl na starosti africký region ve skupině BNP Paribas Personal Finance.

„Na svoji novou misi v České republice se velmi těším. Nejen proto, že přicházím do Hello bank!, která má na českém trhu specifické postavení a nabízí spoustu příležitostí k dalšímu rozvoji i v takto turbulentní době. Ale také proto, že opravdu miluji historii a Praha je jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Navíc mi připomíná Brusel, mé rodné město. Myslím, že atmosféra je zde velmi podobná,“ řekl Patrick Alexandre, nový generální ředitel Hello bank!

Bruno Leroux, který zastával pozici generálního ředitele od srpna 2019, přijal novou výzvu v rámci skupiny BNP Paribas a od 1. ledna 2022 je členem vedení mezinárodního retailového bankovnictví skupiny BNP Paribas. Bude zodpovědný mimo jiné i za udržitelnou strategii společnosti, oblast jemu velmi blízkou, kterou intenzivně rozvíjel již jako generální ředitel Hello bank!

Zdroj informací

Hello bank! a NejBusiness.cz

Datum

17. ledna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2611 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál