V čele Produktů a kampaní Sberbank CZ je Martin Breyl

V čele Produktů a kampaní Sberbank CZ je Martin Breyl

Od ledna 2022 převzal řízení útvaru Products & Campaigns ve Sberbank CZ Martin Breyl. Jedná se o zkušeného manažera, který dlouhodobě působí ve Sberbank CZ a doposud vedl útvar Accounting, Reporting, Tax a Controlling. Nyní se posouvá do čela klíčového oddělení, které řídí vývoj bankovních produktů a služeb jak pro individuální, tak i firemní klienty, organizuje CRM aktivity, analyzuje vývoj na trhu i navrhuje nová inovativní řešení pro potřeby bankovních klientů.

„Na nové pozici se zaměřím na rozvoj produktového portfolia pro retailovou a firemní klientelu, zavádění produktových inovací s cílem zjednodušit klientům správu jejich financí a zvýšení klientského komfortu. Přidanou hodnotu v střednědobém horizontu vidím v postupném propojování finančních produktů s ostatními službami a chytré digitalizaci produktů s využitím kvalitního poradenství naší distribuční sítě. Rád bych využil potenciálu efektivní spolupráce s fintechy a startupy,“ uvádí Martin Breyl, Products & Campaigns, Sberbank CZ.

Martin má mnohaleté zkušenosti z finančního řízení. Kromě Sberbank CZ, kde zastával od února 2018 pozici ředitele Controllingu, působil také v ČSOB na pozici Manager of Business controlling. Před tím získal profesní zkušenosti ve společnostech Vitana a Deloitte ČR. Martin vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Aktivně se věnuje sportu – MTB cyklistice, hraje i trénuje házenou, provozuje turistiku a rád cestuje.

Zdroj informací

Sberbank CZ, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

13. ledna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2466 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál