DLA Piper posiluje svůj tým o seniorního advokáta Jana Žídka

DLA Piper posiluje svůj tým o seniorního advokáta Jana Žídka

Pražská pobočka mezinárodní advokátní kanceláře DLA Piper rozšiřuje svůj tým zaměřený na korporátní právo a M&A o zkušeného advokáta Jana Žídka, který nastupuje na pozici Senior Associate.

Jan Žídek má za sebou deset let praxe, během které působil převážně v českých advokátních kancelářích s lokální i mezinárodní klientelou, pro kterou se podílel na právním poradenství zaměřené na fúze a akvizice, korporátní a závazkové právo. Zkušenosti má také s poradenstvím ve farmaceutickém a medicínském právu a rovněž i v oblasti práva na ochranu osobních údajů, ve které získal i profesní certifikát CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe).

„Za nabídku od DLA Piper jsem velmi rád. Vždy mě lákala práce pro renomovanou mezinárodní advokátní kancelář, kde bych měl možnost podílet se na významných lokálních i přeshraničních transakcích a pracovat tak na projektech pro velmi známé české i zahraniční klienty,“ říká Jan Žídek.

„V minulém roce jsme zaznamenali rekordní množství transakcí, jak na českém, tak i na středoevropském trhu. Očekáváme, že tento trend bude pokračovat i v letošním roce, proto máme radost, že můžeme přivítat v našem týmu tak zkušeného advokáta,“ říká Miroslav Dubovský, vedoucí korporátní praxe a Country Managing Partner DLA Piper Prague. „Honzovo zaměření, zkušenosti a znalosti nám umožní dále posunout naši rostoucí praxi a poskytovat tak poradenství stále většímu počtu našich klientů,“ dodává Dubovský.

Advokát Jan Žídek je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, cenné zkušenosti získal také ve Švýcarsku, kde studoval na Právnické fakultě Univerzity v Lausanne. Mluví plynně anglicky i francouzsky.

Zdroj informací

DLA Piper a NejBusiness.cz

Datum

9. ledna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2606 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál