Novou regionální ředitelkou Axis Communications pro východní Evropu je Anna Arwindi

Novou regionální ředitelkou Axis Communications pro východní Evropu je Anna Arwindi

Přední výrobce IP kamer a chytrých technologií v oblasti videodohledu, společnost Axis Communications, představuje změnu na pozici regionálního ředitele pro oblast, která zahrnuje 28 států východní Evropy, Turecko, Rusko a Společenství nezávislých států. Od nového roku do této funkce nastupuje Anna Arwidi.

Anna Arwidi spolupracovala s Axis Communications od roku 2013 ještě ve službách partnerské společnosti Cognimatics AB, která úspěšně zaváděla videoanalýzy v rámci globálních projektů pro optimalizaci maloobchodu. Ta se v roce 2016 stala součástí Axis Communications a Anna Arwidi působila na vedoucích obchodně-manažerských pozicích pro strategický rozvoj maloobchodu a měla na starosti spolupráci s významnými globálními partnery v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika). Celkově má více než 20 let zkušeností s prací v oblasti rozvoje trhu a podnikání ve společnostech všech velikostí – od malých podniků až po společnosti globální.

„Oblast východní Evropy představuje pro Axis Communications vzrušující rozvíjející se trh a co do rozlohy zaujímá ve světovém měřítku přední pozici. I přes poslední dva roky poznamenané pandemií jsme byli svědky, že se objevilo několik skvělých příležitostí k růstu, a díky naší silné a rozšiřující se partnerské síti a řadě inovativních řešení se cítím šťastná, že jsem se připojila k tak silnému týmu v tak zajímavou dobu,“ říká Anna Arwidi o své nové pozici.

Silnou stránkou společnosti Axis je podle Anny Arwidi zaměření na inovace, zlepšování a odhodlání dodržovat hodnoty, jakými jsou udržitelnost, důvěryhodnost a vysoký etický standard.

Svůj volný čas Anna věnuje své rodině, aktivnímu pohybu, předávání svých zkušeností v rámci seminářů a čtení knih.

Zdroj informací

Axis Communications a NejBusiness.cz

Datum

7. ledna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0753 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál