Business development a marketing advokátní kanceláře Taylor Wessing posiluje Tereza Svobodová

Business development a marketing advokátní kanceláře Taylor Wessing posiluje Tereza Svobodová

Business development a marketing advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika se rozšiřuje! Tým posílila Tereza Svobodová, která bude zastávat pozici BD manažerky. V nové roli se zaměří především na rozvoj vztahů se současnými i budoucími klienty advokátní kanceláře a nabídky nových forem spolupráce.

Tereza Svobodová nastoupila do advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika počátkem ledna. V pozici Business Development Manager bude odpovědná především za rozvoj a koordinaci nových obchodních příležitostí a za zpracování a uplatňování projektů v oblastech business developmentu, marketingu, sponzoringu a korporátní identity v rámci celé České republiky. Součástí pracovní náplně bude i koordinace aktivit s týmem CEE ve Vídni.

„Péče o stávající i nové klienty patří mezi naše priority. Vzhledem k tomu, že jako firma stále rosteme, rozšiřují se i naše týmy. Tereza přináší bohaté zkušenosti a já se těším, že nám pomůže držet stále správný směr v oblasti rozvoje obchodních příležitostí, marketingu a sponzoringu,“ uvedl Erwin Hanslik, vedoucí partner advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika.

Tereza Svobodová přichází z advokátní kanceláře Wolf Theiss, kde se specializovala na obchodní rozvoj společnosti v rámci CEE regionu, sociální sítě a brand awareness značky. Tereza má také velmi bohaté zkušenosti z oblasti strategického plánování. V minulosti působila v tiskovém oddělení Ministerstva spravedlnosti České republiky nebo v neziskové organizaci Evropské hodnoty. Vystudovala Fakultu sociálních věd a Pedagogickou fakultu na Univerzitě Karlově. Ve volném čase se věnuje horské turistice, běhu, józe a vaření.

Zdroj informací

TaylorWessing e|n|w|c advokáti v.o.s. a NejBusiness.cz

Datum

7. ledna 2022

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0738 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál