Allianz odkryla své nové ambasadory

Allianz odkryla své nové ambasadory

Český tým bobistů ve složení Dominik Dvořák, Jakub Nosek, Jan Šindelář a Jáchym Procházka jsou spolu s brankářem para hokeje Michalem Vápenkou novými sportovními ambasadory Allianz pojišťovny. Propojením se sportovci navazuje Allianz před zimními olympijskými hrami na své osmileté celosvětové partnerství s olympijským a paralympijským hnutím.

„Jsme rádi, že si nás Allianz vybrala za své zimní ambasadory a že máme v průběhu olympijské sezóny za zády tak silného partnera, kterým Allianz bezesporu je. Úspěch se určitě pojistit nedá, ale snažíme se mu jít maximálně naproti ve všech ohledech. V našem sportu totiž můžeme předvídat maximálně počasí, jinak se snažíme jet v obvyklých a naučených stopách,“ shrnuje partnerství s Allianz pilot českého týmu bobistů Dominik Dvořák.

„Vážím si toho, že mohu být sportovním ambasadorem tak silného partnera a solidní pojišťovny v jednom. Naším společným cílem s Allianz je přiblížit paralympijské hnutí co největšímu počtu lidí,“ vysvětluje brankář českého týmu para hokeje Michal Vápenka.

„Spolupráce s našimi ambasadory je vždy velmi zajímavá a inspirativní. Věříme, že sdílíme společné hodnoty a můžeme se od nich také hodně naučit. Během zimních olympijských her se chceme zaměřit hlavně na týmovou spolupráci a překonávání překážek na cestě za olympijským snem. Z tohoto důvodu je pro nás Michal Vápenka a tým našich bobistů ideální volbou,“ vysvětluje Michaela Jarošová z marketingu Allianz pojišťovny.

Allianz zahájila 1. ledna 2021 své osmileté celosvětové partnerství s olympijským a paralympijským hnutím na základě předchozí spolupráce s paralympijským hnutím, která trvá již od roku 2006. Pojišťovna podporuje obě hnutí pojistnými řešeními a službami na míru. Bobisté a Michal Vápenka se tak přidávají k šermíři Alexanderovi Choupenitchovi a tenistce Barboře Strýcové, které Allianz představila jako své ambasadory před loňskými letními olympijskými hrami.

Zdroj informací

Allianz pojišťovna, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

6. ledna 2022

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3007 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál