Největší světová organizace pro byznys networking Business Network International vstupuje do ČR pod vedením Diany Masopust

Největší světová organizace pro byznys networking Business Network International vstupuje do ČR pod vedením Diany Masopust

Business Network International (BNI), největší a nejúspěšnější světová organizace pro byznys networking (budování obchodních kontaktů), nedávno oznámila rozšíření své působnosti v České republice pod vedením Diany Masopust (38) jako národní ředitelky. Diana v současné době pracuje na vytvoření prvních skupin podnikatelů, kteří by spolupracovali na rozvoji svého podnikání prostřednictvím doporučení v České republice i v zahraničí.

Diana Masopust je sama podnikatelkou s mezinárodními zkušenostmi, která vybudovala svou kariéru v oboru marketingu a komunikace, z toho téměř 10 let v oblasti technologií. Ve funkci CEE Demand Generation Senior Manager ve společnosti Oracle vedla marketingové aktivity ve více než 20 zemích v Evropě, Asii a Africe. Během mateřské dovolené se rozhodla rozvíjet vlastní podnikání a založila čtyři start-upy zaměřené na marketing a e-commerce. V současnosti působí jako ředitelka agentury Focal Hive, která se specializuje na B2B marketingové strategie.

Diana je absolventkou Akademie ekonomických studií v Bukurešti v Rumunsku a je také držitelkou odborných certifikací od vzdělávacích institutů Dublin Institute of Technology a londýnské Chartered Management Institute, na kterých vystudovala obory leadership a řízení firem (corporate governance). Je vdaná a má dvě děti. Hovoří česky, anglicky, rumunsky a španělsky. Ve volném čase ráda cestuje po světě a objevuje nové kultury a je příznivcem zdravého životního stylu, umění a designu.

Business Network International

BNI (Business Network International) je největší a nejúspěšnější síť na světě pro byznys networking. Je založena na principu Givers Gain® (Dárci získávají) a tato filozofie spojuje přes 285 000 členských firem po celém světě, které se pravidelně na týdenní bázi scházejí v 74 zemích. Pokročilá online platforma sítě BNI, na jejímž základě BNI funguje, umožňuje podnikatelům z celého světa se spojit a rozšiřovat své podnikání rychleji a v důvěryhodném prostředí. Jen v posledních 12 měsících (od října 2020 do října 2021) pomohly obchodní reference sítě BNI vytvořit nový byznys (nové zakázky) v hodnotě přes 18,2 miliardy amerických dolarů. Objem obchodů vytvořený pro členy sítě za poslední 2 roky se rovná výkonu za předchozích 7 let dohromady a průměrná hodnota jedné obchodní reference je zhruba 1 000 dolarů v tržbách firem.

Zdroj informací

Business Network International a NejBusiness.cz

Datum

21. prosince 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2868 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál