Novou PR manažerkou Skupiny Srovnejto se stává Lucie Dosedělová. Přechází z pražské Zoo

Novou PR manažerkou Skupiny Srovnejto se stává Lucie Dosedělová. Přechází z pražské Zoo

Od začátku prosince je novou PR manažerkou Skupiny Srovnejto spadající pod Bauer Media Group Lucie Dosedělová. Kromě odpovědnosti za externí a interní komunikaci bude působit i v roli tiskové mluvčí. Tuto funkci doposud zastávala v Zoo Praha, na včerejším předávání za ni také převzala stříbrné ocenění Mluvčí roku 2021 v kategorii veřejný a neziskový sektor.

„Komunikace Skupiny Srovnejto prošla v posledních měsících velkou transformací. Nyní je naším úkolem zohlednit to v prezentaci značky jak navenek, tak uvnitř stále se rozrůstající společnosti. Jsem proto velmi rád, že do nově vzniklého interního marketingového týmu přichází další profesionál, který se komunikaci s médii věnuje už řadu let,“ komentuje příchod Dosedělové Head of Marketing Skupiny Srovnejto Josef Matějovič. Dle jeho slov ukázala aktuální situace na trhu s energiemi, že se na Srovnejto mohou klienti spolehnout v jakékoli životní situaci, a to zejména díky odborníkům, kteří ve skupině působí. „Těší mě, že další takový člověk posílí právě náš marketingový tým a pomůže nám optimalizovat komunikační nástroje, abychom zvýšili povědomí o našem působení i portfoliu služeb,“ dodává.

V oblasti public relations a médiích působí Dosedělová téměř 15 let. Před pražskou zoologickou zahradou byla tiskovou mluvčí a vedoucí oddělení mediální komunikace Ústeckého kraje, předtím reportérkou televizního zpravodajství televize Prima a vydavatelství Vltava Labe Média. Aktivně se věnuje propagaci oboru public relations pro odbornou i laickou veřejnost, vede kurzy mediální komunikace a PR poradenství převážně na severu Čech. Již několik let je členkou PR klubu a letos podruhé ve své kariéře uspěla v ocenění Mluvčí roku. „Přechod ze státní správy do světa financí je pro mě velkou výzvou. Těším se, že budu mít možnost pokračovat v budování vztahů s novináři a informovat veřejnost o všech tématech z oblasti rodinných výdajů,“ uvádí Lucie Dosedělová, PR manažerka a mluvčí Skupiny Srovnejto.

Posiluje i brandová část marketingu, role Brand manažerky se ujala Lenka Derenčényiová

Nově do Skupiny Srovnejto přišla na pozici Brand manažerky Lenka Derenčényiová, která dříve vedla marketingovou komunikaci CompuGroup Medical ČR nebo startupu Pointa spadající pod Creative Dock. Přes čtyři roky také působila v brand marketingu společnosti RedBull pro Českou republiku a Slovensko.

 

Skupina Srovnejto

Skupina Srovnejto se zaměřuje na poradenství a kompletní sjednávání produktů pro oblast rodinných financí, ať už je to pojištění od povinného ručení až po pojištění domácnosti, energie nebo mobilní tarify. Její služby doposud využily na slovenském i českém trhu více než 3 miliony uživatelů, kteří si prostřednictvím webů Srovnejto.cz, ePojisteni.cz, Tarifomat.cz, Pujcky.cz, Porovnajto.sk a  Superpoistenie.sk snadno a rychle snížili své životní náklady. Značky spadající pod Skupinu Srovnejto mají více než desetiletou tradici a  webový portál Srovnejto.cz je aktuálním lídrem na tuzemském trhu. Od roku 2018 je vlastníkem celé skupiny německý mediální dům Bauer Media Group.

Zdroj informací

Srovnejto.cz a.s. a NejBusiness.cz

Datum

6. prosince 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1329 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál