Kiwi.com má novou produktovou ředitelku Gisele Mast se zkušenostmi z Booking.com či TripAdvisoru

Kiwi.com má novou produktovou ředitelku Gisele Mast se zkušenostmi z Booking.com či TripAdvisoru

Společnost Kiwi.com jmenovala novou produktovou ředitelku, Gisele Mast, která přináší rozsáhlé zkušenosti z působení v globálních rolích produktového managementu a developmentu. Vytvořila a vedla množství B2C, B2B2C a B2B strategií v cestovním průmyslu, a to jak v oblasti letectví, tak pozemní dopravy či ubytování. Působila například ve společnostech Booking.com, Priceline či TripAdvisor.

„Mám opravdovou radost, že u nás můžu Gisele přivítat. Její bohaté zkušenosti s globálními produkty, které mají zákazníci tolik v oblibě, jsou přesně to, co teď potřebujeme.  Kiwi.com čeká v nadcházejících letech další růst a Gisele bude jeho nepostradatelnou součástí,“ řekl CEO a spoluzakladatel Kiwi.com Oliver Dlouhý.
 
„Oliver a jeho tým vytvořili svým inovativním přístupem opravdovou hodnotu, se kterou poskytují neuvěřitelné množství cestovních možností. Těším se, teď už z pozice produktové ředitelky Kiwi.com, na celý tým a na společnou cestu disrupce odvětví za tou nejlepší možnou nabídkou pro zákazníky,“ dodala ke svému jmenování Gisele Mast.

Před Kiwi.com působila Mast jako produktová ředitelka v Kinly, produktová viceprezidentka a ředitelka nových segmentů v Booking Holdings či produktová ředitelka v TripAdvisor.

Petra Vaškových, která v této pozici v Kiwi.com působila doposud, zůstává ve společnosti na pozici Chief of Staff pro produktovou divizi a bude i nadále zajišťovat její organizaci a přípravu pro další růst.

Kiwi.com

Kiwi.com je přední travel-tech společností se sídlem v České republice, která celosvětově zaměstnává více než tisíc lidí. Její unikátní algoritmus – virtuální propojování – umožňuje uživatelům kombinovat lety tradičních aerolinek a nízkonákladových leteckých společností v rámci jednoho itineráře. Společnost Kiwi.com každý den uskuteční přes 20 miliard kontrol cen, a pokryje tak 95 procent globální letové nabídky. Zákazníci mají díky Kiwi.com přístup k lepším cenám i trasám, které jiné vyhledávače nemohou nabídnout. Na Kiwi.com se denně odehraje přes 50 milionů vyhledávání a prodá se přes 25 tisíc jízdenek.

Zdroj informací

Kiwi.com a NejBusiness.cz

Datum

5. prosince 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2719 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál