Komunikační oddělení RSBC Holding nově vede Jana Zbortková

Komunikační oddělení RSBC Holding nově vede Jana Zbortková

Novou vedoucí oddělení komunikace a tiskovou mluvčí investiční skupiny RSBC se stala Jana Zbortková. Do společnosti přichází s více než dvacetiletou praxí v oboru marketingové i PR komunikace a projektového či krizového managementu, a to jak z agenturní, tak klientské strany. Ze své pozice bude řídit veškeré marketingové a komunikační aktivity holdingu RSBC. Zároveň bude odpovídat za oblast filantropie skupiny i jejího zakladatele, pana Roberta Schönfelda, osobně.

„Jedinečnost investiční skupiny RSBC tkví nejen v úspěšných byznysových projektech a transakcích, ale také v pevných lidských zásadách pana Schönfelda, který klade důraz na férové jednání, budování dlouhodobých vztahů a vytváření hodnot. Tyto vlastnosti, jež se propisují do fungování celé skupiny, jsou mně osobně velmi blízké. S radostí se proto budu podílet na dalším rozvoji společnosti a budování širšího povědomí o ní u veřejnosti. Obzvlášť se pak těším na aktivity v oblasti filantropie. Ta je v RSBC velmi hluboce zakořeněná a směřuje především do oblastí kultury, vzdělávání a udržitelného podnikání,“ říká Jana Zbortková.

Záměrem skupiny RSBC na poli filantropie není pouhé rozdělování finančních prostředků, ale snaha pomoci podporovaným subjektům na cestě k dlouhodobé samostatnosti a udržitelnosti. Jedním z vlastních projektů holdingu RSBC je mezinárodní umělecká škola International School of Music and Fine Arts, která již více než 20 let nabízí špičkové umělecké vzdělání zájemcům o profesionální kariéru i nadšeným amatérům. Společnost je také patronem orchestru PKF – Prague Philharmonia. Kromě dlouhodobých filantropických projektů se RSBC Holding, a.s. věnuje i četným jednorázovým charitativním akcím.

Jana Zbortková do RSBC Holding přichází z technologického start-upu BeiT, kde měla na starosti kompletní marketingovou a PR komunikaci. Předtím se věnovala agilnímu řízení v IT společnosti Creditinfo Solutions a projektovému managementu a marketingu v rámci investiční společnosti RSJ Private Equity. Řadu let také působila na různých pozicích v PR a komunikačních agenturách. Mezi její klienty patřily mimo jiné společnosti TPCA, Fiskars, Eli Lilly, CBRE či Panasonic CZ.

Jana Zbortková má titul BcA. z Katedry produkce DAMU v Praze, obor divadelní produkce. V roce 2017 získala certifikát Scrum Master udělovaný mezinárodní organizací Scrum Alliance. Zároveň působí jako lektorka prezentačních a komunikačních dovedností, PR a korporátní kultury. Ve volném čase se kromě rodiny aktivně věnuje divadlu.

RSBC Holding

Základem portfolia české investiční skupiny RSBC jsou rezidenční a komerční nemovitosti, úrodná půda, realitní fondy či průmyslové a zemědělské společnosti v České republice i v zahraničí. Holding se zaměřuje také na poskytování profesionálních služeb v oblasti akvizic, správy a obchodování s nemovitostmi či na venture kapitálové investice na poli nových technologií ve vzdělávání a zdravotnictví. Investiční filozofie skupiny založené v roce 1998 původně za účelem správy restituovaného majetku rodiny Schönfeldů stojí na konzervativním přístupu, dlouhodobé stabilitě, rodinných hodnotách a úctě k tradicím. Aktuálně je součástí skupiny RSBC celkem 35 společností, souhrnná hodnota aktiv přesahuje 5 miliard korun.

Zdroj informací

RSBC Holding a.s. a NejBusiness.cz

Datum

3. prosince 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1308 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál