Od agenta k developerovi: tým P3 od prosince posílí Marek Orolín

Od agenta k developerovi: tým P3 od prosince posílí Marek Orolín

Slibně se rozvíjející tým leasingu u investora a průmyslového developera P3 Logistic Parks má od prosince nového člena. Stal se jím Marek Orolín, který v předchozích letech působil ve 108 Agency a v Cushman & Wakefield.

„Při hledání nových talentů jsem se cíleně zaměřil na realitně-poradenské společnosti. Věřím, že Marek snadno naváže na své přechozí zkušenosti a zároveň do našeho týmu vnese nový úhel pohledu,“ řekl na adresu nového kolegy šéf leasingu P3 v ČR Jan Andrus.

Marek Orolín bude na pozici Leasing Manager, jehož náplní práce bude spočívat v udržování a rozšiřování P3 klientského portfolia, vyjednávání podmínek nájemních smluv a také koordinace s agenty. „V posledních třech letech jsem měl možnost sledovat práci P3 týmu a cením si vztahů se zákazníky, neustále rozvíjejícího se portfolia nemovitostí a profesionality svých budoucích kolegů, které jsem měl možnost poznat již díky práci v minulé firmě,“ řekl Marek Orolín.

Kariéru zahájil jako finanční poradce v Partners, posléze AXA, do světa realit nahlédl coby realitní agent v Asten Property, další zkušenosti v oboru sbíral od roku 2018 jako Junior Negotiator ve společnosti Cushman & Wakefield. Kromě přehledů trhu se zabýval především aktivním vyhledáváním nových příležitostí, péči o zákazníky a konzultacemi v oblasti nemovitostí. V loňském roce pak přestoupil do 108 Agency.

Ve volném čase Marek rád cestuje a věnuje se Fitness.

Zdroj informací

P3 Logistic Parks s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

1. prosince 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.196 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál