Lukáš Netolický jmenován partnerem Cushman & Wakefield

Lukáš Netolický jmenován partnerem Cushman & Wakefield

Realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield jmenuje Lukáše Netolického z týmu kancelářských nemovitostí partnerem.

Lukáš Netolický (36), vedoucí regionálního zastoupení Cushman & Wakefield, vede brněnskou pobočku společnosti. Zaměřuje se na rozvoj jejích obchodních aktivit, především v segmentu kancelářských nemovitostí. Nově byl jmenován partnerem.

Lukáš působí ve společnosti Cushman and Wakefield od roku 2011. Postupně se věnoval zastupování vlastníků nemovitostí i nájemců kancelářských budov. V roce 2018 zakládal regionální centrálu Cushman & Wakefield v Brně, díky níž firma významně posiluje svou pozici na regionálních trzích – dlouhodobě zde dosahuje více než 50% tržního podílu.

Brněnská kancelář firmy pod Lukášovým vedením zastupuje špičkové kancelářské budovy v regionech, jako je např. Organica v Ostravě či Palác Trnitá v Brně. Podílela se na několika největších regionálních kancelářských transakcích, při nichž zastupovala klienty jako Kiwi.com, Atlas Copco či PPG, a aktuálně se zabývá největšími poptávkami po kancelářích na brněnském trhu.

V nadcházejících letech plánuje Lukáš dále posilovat aktivity firmy v regionech, a to nejen v kancelářském, ale i ve všech ostatních segmentech komerčních nemovitostí.

Volný čas tráví nejraději s rodinou na výletech za poznáním krás České republiky. Cestování je jeho velkým koníčkem, stejně jako potápění.

Zdroj informací

Cushman & Wakefield a NejBusiness.cz

Datum

29. listopadu 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.9897 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál