Lukáš Radouš v CBRE zastřeší rozvoj obchodních příležitostí v oblasti projektového managementu pro region střední a východní Evropy

Lukáš Radouš v CBRE zastřeší rozvoj obchodních příležitostí v oblasti projektového managementu pro region střední a východní Evropy

Lukáš Radouš (41), dosavadní vedoucí oddělení Project Management & Building Consultancy v české pobočce společnosti CBRE, světového lídra v oblasti komerčních realitních služeb, bude nově zodpovědný za rozvoj a koordinaci obchodních příležitostí v rámci projektového managementu pro celý region CEE. Projektové řízení je považováno za klíčové odvětví, na které se chce společnost CBRE zaměřit. Poptávka po znalostech jejích specialistů v tomto segmentu dlouhodobě roste, neboť jak nájemci, tak pronajímatelé i investoři řeší, jak optimalizovat a vylepšovat své nemovitosti za účelem zvyšování jejich hodnoty.

Díky dlouhodobým zkušenostem v sektoru komerčních nemovitostí, spolupráci s celou řadou prestižních mezinárodních klientů a také úspěšnému vedení českého týmu 40 profesionálů byl Lukáš Radouš jednoznačnou volbou. V nové roli se zaměří na propojování týmů v regionu CEE v rámci nabídek a služeb přesahující lokální trhy, vyhledávání nových příležitostí a také posilování vztahů se současnými a potenciálními klienty, a to na mezinárodní i lokální úrovni.

Lukáš Radouš je absolventem Stavební fakulty oboru ekonomika řízení staveb na VUT v Brně a studijního oboru Ekonomika a management ve stavebnictví na Dublin Institute of Technology v Irsku. Lukáš zahájil svou kariéru v irské společnosti National Building Agency, kde měl na starosti kompletní finanční řízení projektů obytných a veřejných budov. Do CBRE nastoupil v roce 2013, přičemž v čele oddělení Project Managemetnt & Building Consultancy úspěšně působí již tři roky. Řídí tým lidí specializující se na kancelářské objekty (příklad kompletní změny koncepce a renovace celé budovy LIFE – Building C; dále spolupráce se společnostmi Accenture, Booking.com, Johnson & Johnson), skladové a výrobní haly (pro Adient, Real Digital, ViaPharma, WEDO), ale i obchodní centra v celé ČR (OC Čtyři Dvory, OC Rokycanská atd.).

Lukáš Radouš hovoří plynně anglicky. Ve volném čase se rád věnuje své rodině a sportovním aktivitám všeho druhu – od fotbalu přes tenis a cyklistiku až po sjezdové lyžování.

Zdroj informací

CBRE Group a NejBusiness.cz

Datum

23. listopadu 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1397 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál